Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

5 apr 2012

willkommen bienvenue welcome…

Willkommen bienvenue welcome…

Linda-nu-i-jobJeg har aldrig været den, der bare sprang i det iskolde danske havvand uden lige at soppe lidt rundt i kanten først. Ligesom at det føles underligt at spring direkte ud i en blog uden lige at tilknytte et par præsenterende ord. Jeg tilhører trods alt en generation, hvor man starter med at give hånd og først derefter kaster sig ud i det store kram.

Som Niels skrev i sin blog har jeg arbejdet med beskæftigelsespolitik. For de af jer, der ikke allerede har tjekket min linkedin-profil ud, kan jeg sige, at jeg var på arbejdstager siden, nærmere betegnet LO. Derfor kan man også med rette antage, at jeg har et lettere anstrengt forhold til praktik, løntilskud, aktivering og den hollandske model. Mere om det en anden gang – hvis det bliver relevant.

For jeg har med glæde konstateret, at godt nok får regeringen en hulens masser kritik for uduelighed, men bagved linjerne sker der store forandringer. Jeg ved ikke, om der blandt læserne er nogle, der har været med så længe, at de kan huske tiden under Inger Støjberg, men jeg kan konstatere, at der blæser nye vinde over landet. Uanset om jeg kommer i min a-kasse eller mit jobcenter bliver jeg mødt som menneske. Jeg vælger den hjælp, jeg ønsker og bliver mødt med ‘det er super, det du er i gang med. Håber snart det bærer frugt, fortsat god dag’. Og så kan man ellers tage hjem til matriklen med god samvittighed og lidt motion i benene.

Desuden må jeg sige, at det var utrolig godt set af Helle Thorning-Schmidt at gøre Mette Frederiksen til beskæftigelsesminister. Jeg har utrolig høje forventninger til hende og hendes forhandlingsevner ift. de kommende trepartsforhandlinger  – men må dog indrømme, at jeg (personligt) er endnu mere spændt på LO’s forhandlings evner og hvad de formår at kræve som pris for de meget små lønstigninger og de famøse 12 minutter! Mere om det senere.

Foruden at være fedtet ind i beskæftigelsesindsatsen på flere planer, har også siddet i Magisternes A-kasses bestyrelse, så er jeg også bare helt almindelig arbejdsløs, mor og ja på sin vis husmoder med de glæder og sorger som følger med til det. Det er min ambition at give og tage lidt fra begge dele i mine kommende bloggs.

Skrevet af

Linda Mylius Nielsen

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar