Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

10 okt 2012

Webinar for noget??

Niels ReibKender du det, når en dag har været fyldt med nye indtryk, inspiration og innovation og det bare er svært at få det hele til at synke ind?

Det har været en fantastisk dag i dag på mange måder!

Jeg tog til et netværksarrangement i formiddags hvor jeg for det første mødte en masse kendte ansigter inde fra LinkedIn, men hørte også et foredrag med Henrik Enegaard Skaanderup, forfatteren til bogen ‘Slået hjem’ som jeg så også lige fik erhvervet mig. Henrik fortalte om hans oplevelse med at blive fyret fra en stilling som direktør og om hvordan hans omgangskreds havde reageret på det og om hvordan han via intensiv networking kom tilbage i en toppost efter 18 måneders jobsøgning.

Efter den ene Henrik var færdig gik en anden Henrik på “scenen”. Her var det Henrik Ørum Nissen som fortlate om iværksætteri og om de fordele og “ulemper” der er ved at lave det man har en passion for og derfor brænder for. Henrik kom med mange sjove og tankevækkende indslag omkring hvad man rent faktisk kan skabe sig en karriere med og han delte også ud af nogle af hans do’s and don’ts, som han sagde havde han lavet sine fejl og dem kunne vi andre lige så godt lære af.

Alt i alt en rigtig godt arrangement og der er blevet aftalt et par spændende kaffemøder med begge foredragsholdere.

Webinar for noget??

Hvis nu jeg fortæller at klokken lige nu er 03.18 tirsdag nat og jeg de sidste 7 timer hertil aften har deltaget i mit første webinar (seminar på nettet). Det varede halvanden time og gav mig en masse nye idéer som jeg så har brugt resten af aftenen på at udtænke måder at kunne få nogle af idéerne ført ud i livet. Da jeg sad og deltog i det her webinar fik jeg en idé om at lave noget tilsvarende. Efter at have siddet i noget tid og sparet med Pelle, blogger her på siden, og fundet ud af de muligheder der er i Google+, ja så fik jeg den idé at jeg fremover vil lave morgenmøder en gang om ugen, hvor jeg vil give dig som læser mulighed for at komme med spørgsmål omkring din situation som jobsøgende til et panel af andre læsere herfra bloggen.

Google+ har noget som de kalder for hangouts, hvilket giver mulighed for at samle 10 brugere til en vidensdeling, snak og andre ting. På den måde kan man sidde 10 mennesker og snakke sammen, med eller uden webcam på, og simpelthen dele erfaringer, tips og idéer samtidig med at man får skabt nye netværkskontakter til ens videre jagt på drømmejobbet.

Jeg ser nogle rigtig interessante muligheder i det her og har allerede flere idéer til hvordan det ville kunne bruges i forhold til at bringe nogle interessante deltagere med i morgenmødet. Men det skal der nok komme mere om, når jeg har fået vendt det hele i hovedet på et lidt mere menneskeligt tidpunkt af døgnet…

08.15 Godmorgen08.15 Godmorgen Live sparring

Jeg har lagt de første morgenmøder i event kalenderen og der er åbnet for tilmelding og da der som sagt kun er plads til i alt 10 til hvert møde, så skynd dig og meld dig på og få en inspirerende kickstart på dagen sammen med mig og 8 andre læsere.

Emnerne på morgenmøderne kunne være:

  • 6 ugers selvvalgte kurser
  • Tips og idéer til anderledes jobsøgning
  • Hjælp til at få vinklet en ansøgning så den er lige i skabet
  • Finde inspiration og motivation i hverdagen
  • LinkedIn
Med andre ord, det kan være hvad som helst som omhandler situationen som jobsøgende.

Har du allerede en Google+ profil så Følg Ledigidanmark.dk på Google+ 

Hvis ikke du allerede har en Gmail, så har jeg lavet en lille guide med link til hvor du opretter en Google+ profil som du finder når du tilmelder dig morgenmødet.

Jeg glæder mig meget til at komme i gang med dette nye tiltag og til at kunne få lov til at sparre og vidensdele med jer læsere samtidig med at jeg får en super start på dagen. Det kan jo ikke gå galt for pokker!!

Håber du får en super fantastisk onsdag og husker at gøre lige præcis det du har behov for idag.

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib  – Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

 

Læs eventuelt også

Sparring kan løse op for din Jobknude

Bruger du ikke din ledighed til at udvikle dig?

Som ledig er dit Network dit virke

Links

Seminar på nettet

IBC Kurser og Webinar

Skriv en kommentar