Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

11 okt 2012

Torsdag d. 11 oktober – 08.15 Godmorgen med Niels Reib

Niels ReibTorsdag d. 11 oktober

08.15 Godmorgen med Niels Reib er et helt nyt og innovativt morgenmøde som Ledigidanmark.dk nu tilbyder læserne at deltage i en gang om ugen.
Det vil her være muligt at mødes med et 10 personers panel af andre læsere og få sparring på nogle af de ting som man har behov for at få vendt omkring sin jobsøgning eller hverdagen som jobsøgende.

08.15 Godmorgen med Niels Reib vil som læser give dig mulighed for at stille spørgsmål til mig, Niels Reib, hvis der er nogle ting du gerne vil have uddybet fra et indlæg eller hvis du skulle have hørt et af mine foredrag vil det også være muligt at spørg ind til noget omkring det.

Der vil være mulighed for at der med tiden kommer gæsteværter med på møderne også, så der vil være mulighed for at møde andre bloggere fra siden eller nogle som har noget beskæftigelse at gøre. Der er så at sige ingen begrænsninger  i de muligheder dette nye tiltag kan udvikle sig til.

Tænker også at lave nogle vidensdelings seancer med Jobcentre, A-kasser eller Anden Aktører som kan være interesserede i at gøre det bedre for deres borgere, medlemmer og kandidater…

Det eneste du skal have for at deltage er Google+ profil og gå ind og følge Ledigidanmark.dks Google+ side.  Tilmelding skal ske her på siden i Event menuen og dem der melder sig vil så blive inviteret til netværksmødet på Google+.

Har du ikke en Google+ profil, så opret en idag!
Det tager mindre end 5 minutter og du kan gøre det via dette link 

Når du har oprettet din profil så brug linket nederst på siden her og find Ledigidanmark.dk og tilføj os til dine cirkler, det er Googles måde at kategorisere ens kontakter på.

Har du spørgsmål så skriv dem endelig her under, så skal jeg nok besvare dem hurtigst muligt.

Skriv en kommentar