Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Thomas Flindt – Foredragsholder

thomasflindtThomas Flindt er en af Danmarks førende eksperter i Arbejdsglæde og Motivation. Siden 2003 har Thomas levet af at inspirere mennesker, virksomheder og teams til et sjovere og mere motiverende arbejdsliv. Thomas Flindt’s foredrag er personlige og involverer “det hele menneske”. Med en klar rød tråd bindes arbejdsliv, familie/fritid og dine visioner og mål sammen. Fundamentet i Thomas undervisning er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og vaner der kan løfte dig med det samme.

Med 10 års erfaring som professionel foredragsholder er Thomas Flindt en person der kan sit håndværk. Thomas har afholdt over 1000 foredrag og udgivet flere bøger om emnet arbejdsglæde. Den seneste bog fra Thomas: “Go’ arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde” har fået rigtig gode anmeldelser. Bogen giver læseren vaner og indsigt i hvordan man kan tilgå arbejdsopgaver såvel som privatlivets udfordringer med overskud, ro og balance. Siden april 2013 har Thomas Flindt afholdt og udbudt 6 ugers kurser i Personlig Ledelse for ledige på dagpenge.

[divider]

Udtalelser fra Thomas Flindt’s kursister:

6 ugers kursus i Personlig Ledelse

Som nyuddannet arkitekt ledte jeg efter et kursus som var lidt anderledes. Jeg havde høje forvetninger til kurset og jeg blev ikke skuffet. Tværtimod blev det rykket ved vaner og holdninger på en måde jeg ikke kunne forestille mig. Bogen “Syv gode vaner”, kursusmaterialet, foredrag og diskussionerne på holdet gav mig rigtig meget til eftertanke som jeg nu er begyndt at bruge i min dagligdag både professionelt, men også personligt. Det er rigtig tilfredsstillende at vinde over sine “dårlige” vaner og se resultatet af ens arbejde og positive indstilling.

Thomas Flindt er et vidunderligt positivt menneske, som brænder for det han laver. Han er den levende succeshistorie som viser hvordan den rigtige indstilling og måde at kommunikere på fungerer. Hans måde at engagere mennesker og få dem til at lave ting de ikke troede de kunne er imponerende. Thomas lærte mig rigtig meget på kort tid og det vil jeg altid være taknemmelig for. For mig er kurset Thomas Flindt og hans personlighed gjorde det til den rene fornøjelse.

Arnor Brynjar Torsteinsson
[divider]
Mindfulness og Arbejdsglæde heldagskursus gennem HK privat

Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hvert enkelt på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab – forenet med god humor, finfølelse og ærlighed.

Maya Fischer – Grundfos A/S, Bjerringbro
[divider]
Arbejdsglæde foredrag for Nykredit

Dit foredrag er utrolig tankevækkende! Du er meget intens og meget tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Man kan mærke, at du tror på det du siger, og at du selv lever efter dine egne regler – Det er fedt at opleve!  Jeg var lidt nede i kulkælderen inden vores foredrag. Mine tanker er meget lysere nu!.Tak Thomas! Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.

Lasse Bomann – Nykredit, Charlottenlund

Book foredrag