Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Bliv sponsor eller samarbejdspartner på Ledigidanmark.dk

Ledigidanmark.dk har fokus på indhold fremfor forstyrrende bannerreklamer. Derfor søger Niels sponsorer til at dække driften og udvikling af siden, til at nå endnu længere ud med sidens budskaber til landets jobsøgende, jobkonsulenter og andre som har med beskæftigelse at gøre og så arbejdet kan fortsætte og inspirere og motivere jobsøgende i hverdagen.

Whats in it for you?

 • I bliver positioneret over for en stor gruppe jobsøgende læsere.
 • Ledigidanmark.dk har i gennemsnit omkring 7.000 besøgende om måneden og er støt stigende. Heraf er mellem 60-65% unikke brugere.
 • I får jeres logo i nyhedsbreve (en gang om måneden) og i artikel updates (2-3 gange om ugen) til de mere end 1400 modtagere.
 • I vil få optil 3 webinarer om året til at fortælle om jeres ydelser, organisation eller virksomhed.
 • I får op til 6 content marketing artikler udgivet på ledigidanmark.dk om året.
 • I får jeres logo vist i footeren på Ledigidanmark.dk, dvs på alle sider af sitet.
 • Der er ikke kun jobsøgende, der følger Ledigidanmark.dk. I når også ud til flere ansatte i beskæftigelsessystemet, som følger siden og modtager nyhedsbreve og artikel updates.
 • I bliver associeret med Danmarks mest visionære projekt, som udfordrer status quo indenfor beskæftigelsesområdet.
 • I vil aktivt bidrage til at en række jobsøgende kommer godt videre i deres arbejdsliv.
 • I bliver en del af et ildsjæle projekt, som med jeres sponsorat kan nå ud og inspirere og motivere endnu flere sultne jobsøgende.

Der er 5 forskellige måder at sponsore Ledigidanmark.dk på. Det kan enten være via en samarbejdsaftale, hvor man som sponsor leverer en ydelse eller et produkt i form af hosting, webudvikling, grafisk design eller lignende, som kan bruges på hjemmesiden eller i markedsføringen, eller man kan vælge en af de 4 sponsor pakker beskrevet herunder.

Sponsor og samarbejdspartner pakker

Se hvad I får, når I bliver sponsor eller samarbejdspartner på Ledigidanmark.dk
Samarbejdspartner Bronze sponsor Sølv sponsor Guld sponsor Platin sponsor
Logo med link til jer i footeren på alle sider af hjemmesiden. Logo med link til jer i footeren på alle sider af hjemmesiden. Logo med link til jer i footeren på alle sider af hjemmesiden. Logo med link til jer i footeren på alle sider af hjemmesiden. Logo med link til jer i footeren på alle sider af hjemmesiden.
1 artikel om året med content marketing indhold fra jer, som I gerne vil have formidlet. 1 artikler om året med content marketing indhold fra jer, som I gerne vil have formidlet. 2 artikler om året med content marketing indhold fra jer, som I gerne vil have formidlet. 4 artikler om året med content marketing indhold fra jer, som I gerne vil have formidlet. 6 artikler med content marketing indhold fra jer, som I gerne vil have formidlet.
    Logo i alle artikel updates (2-4 gange om ugen) og månedlige nyhedsbreve. Vi støtter ledigidanmark.dk Logo i alle artikel updates (2-4 gange om ugen) og månedlige nyhedsbreve. Vi støtter ledigidanmark.dk Logo i alle artikel updates (2-4 gange om ugen) og månedlige nyhedsbreve. Vi støtter ledigidanmark.dk
    1 webinar om året, hvor I kan fortælle om jeres ydelser. 2 webinare om året, hvor I kan fortælle om jeres ydelser. 3 webinare om året, hvor I kan fortælle om jeres ydelser.
        Sponsor af 09.15 Godmorgen webinare (i samarbejde med)
        Firmanavn integreret i Ledigidanmark.dk logo – Ledigidanmark.dk i samarbejde med
(jeres navn/logo)
        Rotations banner på forsiden
Bidrager med ydelser 3.500.- Md 5.000.- Md 7.500.- Md 10.000.- Md

 

Priser er baseret på en et årig aftale eksklusiv moms.

Som samarbejdspartner indgås som minimum en 1-årig aftale.

Ring eller skriv hvis I har andre ønsker i forhold til sponsor/samarbejdsaftaler.

Rekrutterings- og vikarbureauer/ jobportaler

Med et sponsorat på Ledigidanmark.dk bliver I positioneret over for en stor gruppe jobsøgende og når ud til en masse nye sultne potentielle kandidater, til jeres vikariater og rekrutteringsopgaver.

Med et Guld sponsorship, eller højere, får I logo og virksomhedsbeskrivelse på Ledigidanmark.dks sider med jobportaler/ vikarbureauer.

Se på Google, hvor hurtigt I, som sponsor, kommer i toppen på side et.

A-kasse/fagforening

B
Signalér over for jeres medlemmer, at I støtter aktivt op om at bidrage til at hjælpe en række jobsøgende godt videre i deres arbejdsliv og bliv associeret med et ildsjæle projekt og Danmarks mest visionære projekt, som udfordrer status quo indenfor beskæftigelsesområdet.

Med et Guld sponsorship, eller højere, får I et 09.15 Godmorgen Live event med foredrag om empowerment, networking eller karriere branding til jeres medlemmer.

Samarbejdspartnere

B
Som samarbejdspartner er det tanken I leverer ydelser som:

 • mindsker omkostningerne af driften
 • udvikler hjemmesiden

Ydelserne kan være i form af hosting, grafisk arbejde, korrekturlæsning, optimering eller hvad I ser som et eventuelt match på ovenstående.

 Interesseret i at høre mere?

Vil I høre mere om sammensætningen af sponsorships og samarbejdsaftaler på Ledigidanmark.dk?
Så ring på 2671 9421 eller skriv en mail.

Skriv mail

Jeres sponsorat vil gøre en forskel for mange

Med jeres sponsorat vil I kunne gøre en stor forskel til glæde for tusindvis af mennesker, som står i en svær situation. Med jeres sponsorat vil hjemmesiden kunne sætte skub i udviklingen og tilbyde endnu flere inspirerende redskaber og tilbud til de mange jobsøgende, så de kommer bedst muligt videre i deres arbejdsliv.

Fakta:

 • Flere kommunale hjemmesider linker til Ledigidanmark.dk fra deres jobcenter sider.
 • Ledigidanmark.dk er upartisk og ligger ikke under for politiske holdninger eller andre begrænsende tankesæt.
 • Ledigidanmark.dk står bag Danmarks første webinar og virtuelle sparring for jobsøgende.

Baggrund

På Ledigidanmark.dk finder man som jobsøgende inspiration i mere end 300 originale artikler leveret af jobsøgende og eksperter inden for områder som networking, personlig branding, stresshåndtering, LinkedIn, trivsel og meget mere.

Niels Reib står også bag 09.15 Godmorgen, Danmarks første live online sparringsforum for jobsøgende. Her får jobsøgende, udover gratis inspiration fra oplægsholdere med ekspertise inden for områder som branding, networking, karriere, LinkedIn, iværksætteri, personlig ledelse, gennemslagskraft og meget mere, også mulighed for at netværke med andre jobsøgende fra hele landet. Både DR og TV2 har vist interesse for at lave indslag om 09.15 Godmorgen.

I tråd med Ledigidanmark.dks vision, om at være brobygger mellem jobsøgende og beskæftigelsessystemet, stod Niels i januar 2013 bag den første (og indtil videre eneste) virtuelle sparring mellem jobsøgende fra hele landet og et jobcenter.

Nøgleord, der beskriver Ledigidanmark.dk er udvikling, proaktivitet, vedholdenhed, gensidig respekt, ærlig dialog og udfordring af status quo.

Læs mere om ledigidanmark.dk og baggrunden for at Niels Reib lavede siden.

Mål

 • at bygge på med redskaber på hjemmesiden i form af inspirerende, motiverende og empowering artikler, webinarer og andre tiltag.
 • at skabe et univers af online kurser til jobsøgning og karriere, leveret af danske og udenlandske eksperter.
 • hele tiden udfordre status quo og være førende inden for udviklingen af beskæftigelsessystemet.
 • at have mellem 10.000-15.000 besøgende om måneden i udgangen af 2015.