Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

13 maj 2012

Skrå plan… Nu skal det vendes!

Skrå plan… Nu skal det vendes!

Niels ReibDamn jeg har lidt skidt samvittighed, over at jeg ikke har været så aktiv her på bloggen den sidste uges tid.

Men jeg har kæmpet lidt med manglende overskud, da jeg har haft en masse ting i hovedet, møder, kursus og en tur til Aarhus og et møde med PowerjobMidt. Så jeg har absolut ikke ligget på den lade side.

Når jeg ser tilbage på de sidste små 14 dage, så har overskuddet bare været dalende generelt og det har så medført at jeg ikke har været helt så aktiv med træningen og tingene herhjemme. Har aflyst 3 aftaler den sidste uge, fordi jeg ikke har haft overskud til det… Det er lige før det er nået til det punkt, hvor bare det at tage opvasken eller dansen med støvsugeren og gøre rent bare ikke har været overkommeligt.

Nu er det jo søndag og jeg plejer jo at bruge lidt tid på at planlægge min kommende uge. Men må indrømme jeg ikke har brugt tid på det idag. Har været en tur på landevejen, som jo altid er food for the soul, for mit vedkommende. Og så er jeg endt i sofaen og ikke lavet en dyt andet end set Giro d’ Italia (selvfølgelig) og skrevet et par mails og så langt om længe fået taget den den opvask…

I morgen er det mandag og nu skal det her vendes, så jeg finder tilbage på sporet igen. Det er tid til at hanke op og prøve at have fokus på lidt færre ting ad gangen og så prioritere lidt skarpere med de ting jeg laver, så ikke det bliver for meget. Lige nu er det en prøvelse for mig at holde tungen lige i munden, med de ting der foregår. Nu er det jo kun gode ting jeg har at tage mig til, men der er bare meget af det i øjeblikket og jeg vil nødig misse de muligheder der byder sig. Men hvis jeg fortsætter med at forsøge, så ender det med at jeg stresser og det gider jeg ikke risikere.

Strukturen skal tilbage i de ting jeg foretager mig og det starter et sted, ved at planlægge og prioritere. Så nu går jeg ikke i seng før jeg har fået styr på næste uges opgaver, gøremål, hvem jeg gerne vil se (som kan give mig god energi), min træning osv.

Men men… De næste par uger bliver spændende!! Jeg skal endnu en engang en tur til Aarhus, hvor jeg er blevet inviteret til PowerjobMidts 1 års fødselsdag og skal i den forbindelse også have et par opfølgende møder, som jeg glæder mig meget til.

Jeg fornemmer den søde duft af arbejde forude…

Jeg håber I har haft en dejlig weekend og gjort noget godt for jer selv!!

 

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

4 Kommentarer

 1. Susanne Tolstrup

  Tilbage på sporet du – jeg er sikker på, at der er et job forude. Glæder mig til møde med Powerjobsøgerne Trekanten imorgen, de holder en oppe!

  1. Jeps, det er ikke andet for og der er allerede sket lidt i forhold til overskuddet.
   Har tilbragt eftermiddagen med mine to medbloggere her på siden til en hyggelig snak og fået lidt god energi.
   Jeg sender dig lige en mail Susanne da der er noget jeg lige vil spørge dig om ;o)

Skriv en kommentar