Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Simon Bendfeldt

Simon Bendfeldt - Skriver på Ledigidanmark.dkSimon Bendfeldt har en Cand. mag. i historie og filosofi, certificeret coach hos EMCC (European Mentoring and Coaching Council) på Senior Practitioner niveau. Associeret med The NeuroBusiness Group, hvor han er certificeret i hjernebaseret coaching. Simon er desuden certificeret i hjernebaseret ledelse fra The NeuroLeadership Institute.

Igennem en årrække har Simon arbejdet med personlig udvikling og har coachet, undervist og afholdt foredrag indenfor områder som stresshåndtering, forandringsprocesser, kompetenceafklaring, mental trivsel og anvendelse af sin personlige historie.

Simons baggrund byder på en årrække i forsvaret, hvor han blandt andet har været udsendt på Balkan. I tjeneste har han i 1995 mistet store dele af sit syn til en eksploderende landmine. Kombinationen af årene i forsvaret, sine studier, indsigt i menneskelige processer og erfaringer med at finde holdebare løsninger, giver Simon et solidt og troværdigt afsæt for at facilitere udvikling og handlekraft hos grupper og enkeltpersoner.

Simon Bendfeldt

Brainaware.dk

Læs flere  af Simons artikler