Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

12 mar 2012

Power monday!

Power monday! Fest For Fyrede

Niels Reib

I USA har de lige haft det de kalder for Power Tuesday, men her i Danmark, nærmere betegnet i Herlev, har vi Power Monday!!!

Min eftermiddag blev i dag brugt på at deltage i mit første FFF aka Fest For Fyrede. Et arrangement som bliver stablet på benene af Powerjobsøgerne, som er en non-profit netværksgruppe for “mulighedsramte”, og Jobindex.

Dagens program startede kl 12 med check-ind  og lidt networking inden “festen” blev skudt igang af to kompetente networking specialister, som sørgede for at få folk løsnet lidt op og i det rigtige networking mindset. Derefter blev de forskellige deltagende netværksgrupper, Powerjobsøgerne, get-ahead, senior erhverv og Aktive ingenører præsenteret for de 300-400 fremmødte.

Smerten ved at blive fyret

Der var også nogle forskellige oplæg og foredrag linet op så som “Smerten ved at blive fyret”, som omhandlede hvordan vores hjerne bearbejder den form for situationer og stress. En meget interessant fremlægning, som meget videnskabligt forklarede hvorfor vi som mennesker handler som vi gør når vi bliver udsat for situationer, så som at blive fyret. Der blev snakket om amygdala, vores lille center i hjernen som styre vores “frygt-instinkt” og hvordan man med rationel tankegang kan være med til at styre den, fremfor at lade den og dermed følelserne styre… Det er også noget jeg har stiftet bekendskab med via mindfulness, så helt nyt var det ikke for mig. Men ikke destomindre, stadig spændende. Kig eventuelt forbi brain-coaching.dk og læs mere om Simon Bendtfeldt og hans foredrag. En meget inspirerende historie han fortæller.

Personlig gennemslagskraft

Et andet og for mig meget interessant oplæg kom fra en herre ved navn Jesper Klit. Han er kommunikationsrådgiver for mange foretnings- og politiske ledere, ikke kun i Danmark, men over hele verden. Han fortalte om hvordan man kan arbejde med og styrke sin personlige gennemslagskraft på forskellige områder og hvad det er der gør gode kommunikations/præsentationsfolk så gode. Han har skrevet en bogen “Personlig gennemslagskraft” som ryger på min “to-read list” i år.

Derud over var der et par oplæg omkring jobsøgningstips og hvordan man bedst begår i situationen som “mulighedsramt” via networking. Og her kom Kaare Danielsen fra Jobindex med nogle små guldkorn.

Ind imellem alle disse forskellige oplæg, var der selvfølgelig også tid til  networking. Her faldt jeg hurtigt i snak med nogle fra Powerjobsøgerne og har på den baggrund tilmeldt mig et info-møde de afholder i næste uge. Fik også hilst på Kaare Danielsen, som jeg jo har haft dialog med over mail og på telefonen, så det var lige at få hilst på ham.

Alt i alt synes jeg det var et rigtig godt arrangement. Det er nok den fest jeg har været til med mindst dans og kys i krogene, men fik snakket med en masse forskellige mennesker og glæder mig til at se nogle af dem igen i næste og arbejde videre med netværket og ikke mindst de idéer der bobler i hovedet på mig efter sådan en dag!

INSPIRERENDE og fantastisk ENERGI-holdig dag!

Der kommer flere Power days i min kalender fremover!!

Så vil jeg til sidst takke Knud Palsbro for at invitere og introducere mig for dette arrangement.

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar