Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Pia Henningsen

Pia HenningsenMit drømmejob er helt klart et job, hvor jeg først og fremmest kan bruge mine store sproglige kompetencer. Der skal være udadvendt kontakt i en eller anden form – f.eks. til samarbejdspartnere, kunder, interessenter, myndigheder el. lign. Jeg forestiller mig en stilling som sagsbehandler – gerne med juridiske aspekter, hvor jeg får detaljerne til ‘at gå op i en højere enhed’ – gerne med tværorganisatorisk samarbejde, kontakt til mange led i en organisation – for derefter at få løst sagerne til tilfredshed for alle involverede parter – internt som eksternt.

Desuden ville det være fint, hvis der er planlægningsopgaver, oversættelsesopgaver og lignende administrative udfordringer – for så kan min brors begreb ‘En Piaplanlægning’ – virkelig komme til sin ret.

Pia Henningsen var den første der begyndte at bidrage til Ledigidanmark.dk tilbage i marts 2012.

Efter at have skrevet et utal af ansøgninger og have været i vikariater de seneste par år, endte min historie med at blive en solskinshistorie: Jeg blev kontaktet af en headhunter, der mente hun var det rigtige match til en spændende stilling. Efter 3 samtaler blev kontrakten underskrevet – og jeg er på vej i noget, der minder om et drømmejob!

Pia Henningsen

Find Pia på LinkedIn