Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

22 aug 2012

Video fra Fest For Fyrede juni 2012

Her er optagelsen af det oplæg jeg lavede til Fest For Fyrede juni 2012.

Et oplæg hvor jeg fortalte om min historie og hvad jeg har fået ud af at fokusere på de ting jeg har indflydelse og derfor har handlet på.

Det er min opfordring til dig at gøre det samme. Stop med at fokuser på dine bekymringer og begynd at handle der hvor du har mulighed for at gøre noget. Det har været utrolig givtigt og ikke mindst befriende for mit vedkommende.

Fest For Fyrede juni 2012

Kommentare fra Jobindex

Hej.

Blot et virtuelt rygklap. Det var ikke lige meningen jeg skulle se hele den her video, men det endte det med, da missionen var så interessant.
Det er super flot det der er gang i med ledigidanmark.dk og jeg er sikker på der er masser af folk derude, der vil blive inspireret til at få en bedre hverdag som ledig! Og vi ved jo alle at vi brænder meget mere i gennem, når vi har det godt!

De bedste hilsner
Tine Dambo

» Tine Dambo
18. september 2012

 

Hmmm…. Jeg kan godt se, forstå og have megen medfølelsee for Niels … og en bunke andre mennesker med lignende problemstillinger- da jeg selv er een a dem!!!
Det er et en supergod video. Syntes ham der Niels præsenterer sig selv godt, også er han jo også pæn at se på:)
Jeg vil bare lige sige, at jeg selv er 48 år, kvinde med 2 hjemmeboende børn. ARBEJDSLEDIG siden september 2010 (sluttede uddannelse/web integrator), kom ikke i job efterfølgende pga. min 18 årige datter lige skulle føde midt i det hele:) .. Jeg er helt klart typen, der næsten KUN kan arbejde med fod under eget bord. Er enorm egenrådig og selvstændig (måske een a grundene til at jeg har valgt at være single i 12 år!!!). Det eneste, der kunne gøre MIG glad, ville være at give mig en pose iværksætter-penge… så jeg kunne komme igang med mine forretningsplaner… MEN! Sådan er det jo at drømme… Det der bare sådan, at jeg er arbejdsløs, skal bekræfte aktiv jobsøgning/møde op i alt hvad jobcentret siger jeg skal- og gør det… også selvom jeg har været boligløs i 7 måneder…:( Aktivering, jobsøgningskurser, praktikker… Her er det så, at man fuldstændig skal glemme sig selv og drømme, for guds skyld… for ellers havede jeg sgu på den lukkede, for rent menneskeligt, kan jeg slet, slet ikke lide at være i slavearbejde/sat til noget idiotarbejde eller idiot-job-søgningskurser, som jeg overhovedet intet får ud a:( Nu er jeg så boligsøgende, står uden tag over hovedet med mine to børn (13 og 17 år), situationen er ikke for god, men jeg er også optimist og et ret positivt menneske- tror på mirakler (!), men gør fandme også mit for at ændre min egen sitation- hver dag! Vil bare herigennem sige, at man sgu skal ha et godt helbred og psyke i sådan en situation. Modgang gør stærk… ved jeg nu ikke om den gør. Jeg har haft meget modgang.. syntes faktisk ikke den gør andet, end gir flere rynker:( ….

» Janne Nygaard
12. oktober 2012

Skriv en kommentar