Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

18 sep 2013

Opgrader din fantasi og få succes med dine ønsker, drømme og mål

thomasflindtlille

Thomas Flindt

Har du taget dig selv alvorligt længe nok nu? Jeg mener, det skal du selvfølgelig gøre. Men har alvoren taget magten i en sådan grad, at du ikke orker mere og du trænger til en ny vinkel på dig selv og dine muligheder – så er denne blog til dig!

Jeg vil i denne blog tage et emne op, som jeg har skrevet om i mine bøger og som jeg har snakket om på mange af mine foredrag: fantasiens kreative og ubegrænsede univers.

Sjovt nok oplever jeg en god forståelse, når jeg bringer dette emne op på mine foredrag, og alligevel så fornemmer jeg også, at alvoren har så godt fat i de fleste mennesker, at man vil hellere leve et “sikkert” alvorligt liv end et magisk og fantasifuldt liv.

Jeg skriver ikke for at provokere – men for at motivere. Din fantasi har du fået til at tænke store og gode tanker om dig og dit liv. Bruger du din fantasi på den måde, er du medskabende på et godt liv. Bruger du din fantasi på frygt og bekymringer, er du medskabende på mere frygt og flere bekymringer i dit liv.

Brug lige at par minutter på at finde ud af, hvordan du bruger din fantasi/forestillingsevne i det daglige. Hvis du skal sætte procenter på; hvor mange af dine vågne timer bruger du på at fokusere på dine ønsker og virkelig tro på, at dine ønsker kommer dig i møde på den bedst mulige måde? Hvis det er 80% af din tid eller derover, har du at godt samarbejde med din fantasi. Tillykke. Hvis du bruger det meste af din vågne tid på at fokusere på det du frygter, så er denne øvelse til dig:

Kickstart din fantasi og få mere magi i dit liv

Øvelsen er at lave en klar Vision for din drømme, ønsker og mål. Skriv ned i et sprog der er forståeligt for dig selv, hvad du ønsker for dig og dit liv: Arbejdsmæssigt, personligt og familiemæssigt.

Det er ikke nok at lave øvelsen én gang. Du skal lave den igen og igen til det virker. Du skal træne dig selv i, at have de billeder for dit indre blik, hvor du lykkes med dine drømme og visioner. Du skal have den historie i din indre dialog – at du lykkes med dine projekter. Det er at arbejde med din fantasi – så den tjener dig på den bedst mulige måde.


3 måder at kickstart fantasiens kreative og ubegrænsede univers:

Er du til Grin_small1.  Skriv ned i et sprog der er forståeligt for dig selv, hvad du virkelig ønsker for dig: Arbejdsmæssigt, personligt og  familiemæssigt. Læs denne beskrivelse mange gange dagligt.

2. Indtal på bånd, Hvad du ønsker Arbejdsmæssigt, personligt og familiemæssigt og lyt til det flere gange dagligt, indtil det bliver en del af din indre dialog.

3. Tegn i billeder eller klip billeder på dine drømme og ønsker ud af blade og magasiner hæng den op på en væg og se på dem hver dag.

Lad være med at tage øvelsen “for alvorligt” så det bliver en “must do” Leg lidt med øvelsen så det bliver en “nice to do”

Hør mere om hvordan du kan opgradere din fantasi og få succes med dine ønsker. Kom til 2 x gratis arbejdsglæde foredrag den 2. Oktober kl. 17.00 på Bremen Teater i København med Anders Bircow og Undertegnede

Må din fantasi vise dig vejen og må vejen og viljen være i dig.

 

thomasflindtlilleSkrevet af

Thomas Flindt

Skriv en kommentar