Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

19 jun 2012

One down…. Amygdala go home!

One down…. Amygdala go home!

Niels ReibNu sidder jeg her. Det er tirsdag aften og i formiddags var jeg på scenen til Fest For Fyrede i Herlev. Dagen jeg længe har gået og glædet mig til og set frem til med spænding.

For dem der har læst med de seneste uger, ved nogenlunde hvor meget det har fyldt i mit lille hoved, at jeg skulle på den scene foran de ca 500 tilmeldte. Noget jeg aldrig før har hverken overvejet at gøre eller prøve. Jeg har haft en mental barriere som har fortalt mig, at det absolut ikke var mig at stille mig frem på den måde og det ikke var noget jeg kunne… Det ville jo
være pinligt og hvorfor skulle folk dog lytte til mig??

MEN!

Nu sidder jeg jo så her og synes det har været en fantastisk oplevelse og er tæske hamrende glad for at den barriere blev udfordret og gjort til skamme. For det var jo slet ikke så slemt, at stille sig op foran en gruppe (læs: ca 500 mennesker) og tale, som jeg i mange år har gået og gjort det til i mit hoved. Og det er jo bare endnu et bevis på, at nogle af de ting der foregår i vores hoveder bare ikke holder en meter, og det bare er vores Amygdala oppe i hjernen, der prøver at beskytte os mod ting der er ukendte for os.

Jeg har i de sidste par uger gået og arbejdet mentalt på at gøre mig klar til udfordringen. En udfordring som jeg bare ikke kunne sige nej til, da jeg fik at vide at jeg kunne få 25 minutter på scenen. Jeg har haft en meget afslappet approach de sidste par dage. Dagen i dag startede med, som de fleste tirsdage gør, spinning kl 06.30 og da jeg så kom hjem havde jeg lige 30 minutter til at gøre mig klar, lave mig en frisk smoothie og mødes med mine fantastiske støtter, Helle og Pia, og så var det afsted.

Jeg siger bare amygdala… GO HOME!

Jeg vil egentlig bare sige tak til jer jeg nåde at møde og snakke med i dag. I har været med til at gøre dagen lidt mere speciel og til en god oplevelse. Jeg er meget taknemmelig for de kommentarer og den feedback jeg fik på mit oplæg. Det giver mig bare endnu mere mod på at fortsætte med min mission.

Har I husket at gøre noget godt for jer selv i dag??

Det har jeg…

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

6 Kommentarer

 1. jette R

  Det er efter den slags oplevelser, man tillader sig at glædes over, at man kan mere, end man til daglig går og tror !! – Tommelfinger-op-ikon …..

 2. søren larsen

  Nu fik jeg så hilst på dig idag Niels ude i Herlev medborgerhus, og du klarende den da, selvom jeg godt kunne se du synes det var nået overvældende med alle de mennesker, og du kan nok ikke huske dem alle naturligvis.

  Min dag var planlagt med med motion videre til jobcoach, og så direkte på cykel, ud og hører på din tale, nåede det lige inden du gik på scenen, og jeg kunne tydeligt mærke på dig, du var hammer nervøs i optakten.

  Men da du fik gang i fremvisningen, begyndte du at åbne op, da du kunne se folk ikke ville æde dig, eller farer op af stolene, og forlade lokalet.
  Du skal bare tro mere på dine egne evner, og give los for du kan jo godt.

  Det eneste som var lidt bøvlet, var at lyden faldt lidt ud, tror vist det var nået med det tekniske udstyr, som lige var lidt drilsk, men det er ikke unormalt, det oplevede jeg også til forrige arrangement jeg var til.

  Det vigtigste var at du fik det gennemført, og folk lyttede til hvad du havde og sige. Spørgsmål efterfølgende, klarede du også helt fint, efter hvad jeg kunne se og hører. Til næste gang skal du så arbejde med at kigge mere direkte ud til de tilhørende, og bare give den endnu mere gas.

  Jeg bemærkede en enkelt, som spurgte hvad kan vi så bruge det til, og det fik du også forklaret.
  Dem som ikke havde hørt om denne hjemmeside før, kunne jeg godt se lige manglede lidt mere feedback omkring hvad de personligt skulle bruge den til.

  Så en ide var måske, hvis der er økonomi til det, at udlevere nået materiale, som a4 papir eller andet, som kort lige beskrev hvad det handlede om.

  Nå men god job jagt…….

Skriv en kommentar