Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Niels Reib
5 aug 2014

NYT Ledigidanmark.dk – Et lille smug kig

Nyt Ledigidanmark.dk – Et lille smug kig

Niels ReibDet kan være du har undret dig over stilheden, der har været fra min side gennem de sidste par måneder her på Ledigidanmark.dk.

Det skyldes langtfra dovenskab, men det faktum at jeg har arbejdet hårdt på at bygge en helt ny hjemmeside op, som skal gøre din oplevelse på Ledigidanmark.dk mere brugervenlig og overskuelig.

Hvis du har fulgt lidt med på Ledigidanmark.dks facebook side, så har du måske allerede fået et smug kig på hvordan den nye layout kommer til at se ud. Jeg vil inden for de kommende 10 dage offentligtgøre det spritnye layout og lancere det “nye” Ledigidanmark.dk.

Nyt look

 

 

Med det nye Ledigidanmark.dk vil du som bruger få endnu flere muligheder for aktivt at benytte siden til networking og vidensdeling gennem det nye brugerdrevne læserforum.  Som medlem at læserforummet vil du få adgang til timevis af inspiration fra 09.15 Godmorgen optagelserne og løbende modtage specielle tilbud og invitationer til arrangementer rundt om i landet.

Vil du teste det nye Ledigidanmark.dk?
Så skriv en mail med overskriften ‘Test side’ til niels@ledigidanmark.dk, så vil du modtage en mail med link og password.

Brug 75 sekunder

I forbindelse med lanceringen af det nye layout kunne jeg rigtig godt tænke mig, at du som læser kommer med dine input omkring hvad du godt kunne tænke dig på hjemmesiden. Så vil jeg på bedst mulige vis forsøge at imødekomme dine ønsker.

Brug 75 sekunder og deltag i undersøgendelsen og lad os sammen gøre din oplevelse på Ledigidanmark.dk fantastisk!

Skriv en kommentar