Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

8 maj 2015

Ny karrierehjemmeside – Så hurtigt blev jeg kontaktet

NielsReib.dk - Ny karrierehjemmeside

Jeg har haft meget fokus på Karriere Branding og brugen af en karrierehjemmeside gennem det sidste halvandet år. Så da jeg i sidste uge besluttede jeg mig for, at det var tid til at finde en mere stabil levevej, end iværksætterlivet, brugte jeg et par dage på at lave en ny karrierehjemmeside.

Her er hvordan det er gået…

Derfor valgte jeg at lave en ny karrierehjemmeside

Hele tanken med at have en karrierehjemmeside er, at skabe en platform hvor du deler ud af dine faglige interesser og viden. På den måde giver du en potentiel ny arbejdsgiver et langt bedre, og mere nuanceret, billede af dig og dine faglige kompetencer. Du tager ejerskab af din online tilstedeværelse og viser et større engagement, end de fleste andre du konkurrerer om stillingerne med. Du vil kunne dele din faglige viden med dit netværk og på den måde tiltrække læsere til din karrierehjemmeside og dermed også nye muligheder.

Argumenterne jeg har brugt, for at man skal have en karrierehjemmeside

1.

Du tager ejerskab af din online tilstedeværelse

2.

Du viser fagligt engagement og motivation

3.

Du bidrager med din faglige viden

4.

Du skaber et mere nuanceret billede af dig som medarbejder

5.

Du tiltrækker netværk og muligheder

 

Siden 2012 har jeg skrevet om blandt andet personlig ledelse, networking og karriere branding her på Ledigidanmark.dk, men med min nye beslutning om at få skabt lidt mere ro på økonomien og hverdagen, måtte jeg jo tage min egen medicin og se at få lavet en mere karriererettet hjemmeside.

karriere-branding-nielsreib.dk

Så hurtigt blev jeg kontaktet via min karrierehjemmeside

Søndag aften kl 20 lagde jeg en update på Linkedin med link til nielsreib.dk, min nye karrierehjemmeside. Udover de fantastiske kontakter jeg har på LinkedIn, som har været søde at kommentere og dele min update, så har jeg også modtaget flere beskeder fra kontakter med jobopslag. Man kan sige mine kontakter er blevet mine øjne og øre ud i markedet, hvilket jeg er SUPER taknemmelig for!

Men, det som også er sket, er at jeg fik den første henvendelse via min karrierehjemmeside, kun 38 timer efter jeg havde lanceret den. En rekrutteringskonsulent fra en af landets større anden aktører, jeg ikke tidligere har haft kontakt med, skrev til mig, for at gøre mig opmærksom på en stilling de søger ny medarbejder til.

Nu er ansøgning og CV sendt, så må jeg se hvad der sker.

Men en ting er sikkert, det var nok en ikke en opfordring jeg havde fået, hvis ikke jeg havde lavet en ny karrierehjemmeside.

Er du interesseret i at få din egen karrierehjemmeside? Så skriv til mig og lad mig give dig et tilbud, så også du kan komme igang.

Skrevet af Niels Reib

 

1 Kommentar

  1. Stine Halmind

    Tillykke med det nye store skridt! Det er en super flot, informativ og inspirerende side, du har fået lavet!
    God vind 🙂
    Stine

Skriv en kommentar