Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

30 jul 2012

Networking i det jyske

Niels ReibJeg har i denne uge valgt at tage en tur til det Midtjyske og bruger blandt andet lejligheden til networking med nogle af mine kontakter herovre på denne side af andedammen.

Networking i det jyske

Dagen idag er blevet brugt i Ikast, først med et møde med Tonny, innovativ virksomhedskonsulent, og Ole, afdelingsleder, fra Jobcentret i kommunen, for derefter at lave et oplæg for den nye afdeling af Powerjobsøgerne i Ikast-Brande, PowerjobMidtVest.

Jeg har i nogle månederne haft kontakt til Tonny, som kontaktede mig på LinkedIn efter han havde fundet Ledigidanmark.dk og læst med på bloggen. Siden har vi haft en god dialog omkring de ting jeg beskæftiger mig med her på siden og de ting som de gør på Jobcentret i Ikast-Brande Kommune. Det har været super sparring de gange vi har haft snakket sammen, så da jeg nu havde muligheden for at komme til heden, så ville jeg ikke lade chancen for et møde gå til spilde.

Da jeg kom blev jeg mødt ikke kun af Tonny, men også afdelingslederen Ole som var en extra bonus. Vi fik os en interessant snak om de ting som Ikast-Brande kommune arbejder på for deres borgere og måden de tænker lidt ud af boksen på, kan kun beundres! Dejligt at møde folk fra “systemet” som helhjertet bestræber sig på at gøre en forskel og ekstra indsats for deres kunder/borgere.
Jeg synes de har gang i nogle rigtig interessante og spændende tiltag herovre på heden, som jeg kun kan anbefale andre jobcentre at skæve til for idéer og innovative måder at gribe arbejdsgangene med borgerne an på.

Efter knapt to timers møde, havde jeg så en aftale med PowerjobMidtVest. De har fået mulighed for at låne lokaler på Rådhuset i Ikast-Brande og mødes her hver mandag og hjælper, inspirere og sparre med hinanden omkring deres jobsøgning. Jeg tror ikke jeg havde været der i meget mere end 5 minutter, så havde jeg ømme kæber af at smile og grine. Det er da fantastisk og opløftende at have den mulighed at mødes med en gruppe mennesker på den måde. Noget som jeg med Aktiveledige.dk håber på at kunne gøre muligt og nemt for endnu flere.

Er networking noget for dig?

Hvis du mener det kunne være noget for dig at finde nogle i dit lokal/ nærområde at mødes med og sparre om din jobsøgning eller hverdagen med, eller bare nogle at dele en fælles interesse med, så kan Aktiveledige.dk være stedet du finder netop det.

Aktiveledige.dk gør networking nemmere og mere tilgængeligt, så hvis du ønsker at dele dine erfaringer med andre jobsøgende og samtidig modtager en masse inspiration fra andre i samme situation som dig selv, så gå ind på Aktiveledige.dk og tilmeld dig gratis. UPDATE: Aktiveledige.dk er lukket.

Hvis du læser dette inden tirsdag d. 31.juli har du mulighed for at tilmelde dig et netværksmøde onsdag d. 1. august i Aarhus under Event siden øverst her på siden.

Der vil på tirsdag d. 7. august være et netværksmøde i København, som du også skal være meget velkommen til at deltage i. Dette møde finder du ligeledes under Event siden øverst her på siden.

Jeg håber du har haft en rigtig god mandag og har husket at gøre noget godt for dig selv.

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib  – Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Læs eventuelt også

Small talk som jobsøgende

Netværk giver energi

En dag i godt selskab er altid en dejlig dag! Derfor er networking vigtigt…

Power monday!

Skriv en kommentar