Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

26 nov 2012

Mandag d. 26 november – Ny i job med hjælp fra 08.15 Godmorgen!

TILLYKKE til Karina Rye Pedersen med hendes nye job!!!

Tak for din deltagen på 08.15 Godmorgen møderne det har været en stor fornøjelse!!!

På den korte tid 08.15 Godmorgen har kørt, er der nu 2 der er kommet videre ved hjælp af sparringen og de input de har fået ved møderne på Google hangout!

Først var det Christian der med hjælp og opbakning fra de øvrige 08.15 deltagere landede en virksomhedspraktik som han ønskede og nu er Karina også videre efter at have deltaget i bare 4 møder!

Skal du være den næste?

Se og kom med på møderne, hvem ved, måske er det dig der bliver den næste vi får sparket kærligt til så du kommer i job.

Tilmeld dig 08.15 Godmorgen møderne idag!

Læs om hvordan du kommer med på 08.15 Godmorgen

 

2 Kommentarer

 1. Karina Rye Pedersen

  Tak 🙂
  Tak for at der er også plads til en af de skæve – en fleksjobber.
  Det har været spændende at høre andres historier og erfaringer,
  Og når vi har været mange på hangoutet, er der fløjet rundt med gode råd og erfaringer – mega inspirerende. Enormt dejligt at opleve at uanset hvor vi sidder i landet – så deler vi de samme frustrationer, usikkerheder og lidt mangel på mod (ihvertfald fra min side)
  Men med indspark møde efter møde, tænkte jeg om ikk man bare skulle springe ud i det og med ord som : “ring til dem” “fokuser på dine styrker” mfl
  Ja så er jeg så heldig at netværke blev min vej ud på jobmarkedet !
  Tak til de mennesker der har deltaget i hangoutet sammen med mig, anbefaler det til alle – håber andre griber chancen og prøver det !
  Kan kun sige : det gør ikk ondt 😉

 2. Karina Rye Pedersen

  Niels har bedt mig om at give en opfølgening på min situation –
  Gør jeg gerne 🙂

  I onsdags fik jeg forhandlet den fedeste kontrakt på plads, efter 14 dages praktik – er simpelthen velsignet med den mest rummelige arbejdsplads !!

  f.eks har jeg fået en bærbar, så jeg kunne arbejde hjemmefra efter behov, men kan ikke bære den op og ned af trapperne – så jeg får da også bare en derhjemme …
  og er blevet lovet fastansættelse efter de 3 mdr projektansættelse, så anser de det som værende min prøveperiode, når de fastansætter mig.

  er fedt at mærke, at man stadig kan gøre en forskel på de 18 timer jeg er der –
  det er virkelig bekræftende, og tror, det er en af de ting jeg savnede mest som ledig – at føle mig brugt (på den fede måde altså )

  Må af og til knibe mig i armen, for :
  tænk, hvis ikke jeg havde deltaget i hangouts – så var jeg aldrig blevet linket op til Tonny og Henrik som har like’t den status på linkedin, jeg respondere på…så havde jeg aldrig set den !! (skræmmende)
  Tænk, hvis ikke jeg havde deltaget i hangoutet netop DEN onsdag, hvor jeg fik gode råd til at sætte fokus på mine styrker, og puf til at – ring nu , gør det…så havde jeg ALDRIG fået det gjort.

  Og nu sidder jeg her DYBT taknemmelig – det kan godt være, at I som har været mine sparringspartnere, ikke føler i har “gjort noget” – men for mig har det været en verden til forskel.

  Håber Niels forsætter med 8.15 og at flere får øjnene op for at afprøve den mulighed.

  TAK

Skriv en kommentar