Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Linda Mylius Nielsen

Linda Mylius NielsenMit navn er Linda Mylius Nielsen og jeg er 37 år. Uddannet cand.mag. i dansk med speciale i kommunikation. Jeg skrev speciale om fagbevægelsens kommunikation til unge, hvorved jeg kick startede et otte år langt karriereforløb i fagbevægelsen. Her har jeg arbejdet som projektkoordinator, med netværk og medlemsaktiviter, organisationsudvikling, kommunikation og markedsføring, politikerservicering foruden unge, etniske minoriteter og kønsligestilling og ikke mindst arbejdsmarked- og erhvervspolitik.

Den karriere sluttede imidlertid sidste år, da LO fyrede en femtedel af medarbejderne.

Linda Mylius Nielsen – Mit mål

Derfor skal jeg finde en ny vej. Det kunne være i andre interesseorganisationer f.eks. handicaporganisationer. Det kunne være i den kommercielle branche som PA, noget med markedsføring, projektkoordinering eller -ledelse eller noget helt andet.