Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

14 apr 2014

Ledige job – Brug en alternativ jobbank og find job

Ledige job – Brug en alternativ jobbank og find job

ledige jobAt skulle finde ledige job som jobsøgende kan være en tidkrævende og til tider uoverskuelig øvelse. Du skal jo have dit CV på jobnet.dk og mange har det også på Jobindex.dk, men hvor finder du ellers de ledige job? 

Der er mange specialicerede jobbanker med fokus på bestemte brancher, hvor du måske kan finde lige dit næste job.  

Jeg vil med denne artikel hjælpe dig med at få et lille overblik over, hvor du kan finde ledige job og give dig nogle idéer til at bruge nogle alternative jobbanker.

Find de ledige job på alternative jobbanker

IT Jobbank

Har du kompetencer inden for it, så vil du kunne en masse målrettede ledige job på it-jobbank. her finder du konsulent, sælger, administrativ, software- eller webudvikler, så slå et smut forbi it-jobbank.dk og se om ikke dit næste job skulle ligge der og vente på dig.

Besøg IT-jobbank.dk

Byggejobs

Erfaring inden for byggebranchen så er byggejobs.dk nok stedet for dig at finde dit næste job. Her finder du arkitekt, ingeniør, teknisk tegner, konsulent, sælger og håndværker jobs.

Besøg Byggejobs.dk

Job-Support

Job-support.dk er et alternativ til nogle af de andre generelle jobbanker og her finder du et bredt udvalg af ledige job inden for det offentlige såvel som det private. Du finder også elev-stillinger på job-support.dk.

Besøg Job-support.dk

[one_half first=first]

Jobbing.dk

Jobbing.dk er jobnet.dks smarte modstykke og langt mere dynamisk at arbejde med i forhold til jobnet. Du finder nogle ret fine features på siden, som jeg endnu ikke har set på andre jobportaler.

Jobbing.dk giver dig som jobsøgende nogle ret så gode jobsøgnings redskaber og hjælp til kompetence afklaring, som du kan se lidt om i videoen her til højre.

Besøg Jobbing.dk [/one_half] [one_half first=]

 

[/one_half]

 

Ledige job i det offentlige og staten

Kunne du tænke dig at finde et job inden for offentlige så vil jeg foreslå dig at tage et kig på Regionernes job sider. Her finder du alt lige fra it, sygeplejerske, sekretær, sosu, læge og HR stillinger.

Besøg

 

På job i staten finder du ledige job inden for adminstration, politi, Ingeniør og naturvidenskab, socialvæsen, økonomi og meget mere.

Besøg

Du kan finde flere links til mange flere jobbanker HER.

Skrevet af

Niels Reib

NielsReib.dk

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar