Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

24 apr 2012

Knald i låget solskins tirsdag og jeg er ikke til at stoppe

Knald i låget solskins tirsdag og jeg er ikke til at stoppe

Niels ReibKender du det når du bare ved der ikke er noget der kan stoppe dig?

Sådan har jeg det i dag…

Selv om jeg meget modvilligt måtte tvinge benene ud af sengen hertil morgen i håb om at kroppen ikke bare ville ende på gulvet, kom jeg afsted til spinning og dagen kunne trods den svære start, ikke starte meget bedre!!!
FANTASTISK solskin med fuglekvidder på vej til Fdk i Valby, en go times spinning (kørt på en dobbelt espresso) og nu er det tid til mokka og morgenmad inden den dagens kursus og møde i eftermiddag.

Jeg har en super fornemmelse i kroppen, energien og humøret er i top og jeg er klar til dagens html kodning og oversættelse af brugerflade (små 6000 linier i html) til mit efterhånden ikke så lille projekt som jeg har begivet mig ud i via mit 6 ugers valgfrie kursus hos Tankevirksomheden… Det er så lige en ny kompetence der bliver skrevet på CV’et html og CSS kodning… Noget der for bare tre uger siden var som at læse latin eller nok nærmere russisk for mig. Fuldstændig uoverskueligt…

Mht kurset i helhed går det den helt rigtige vej. Mit projekt begynder hastigt at tage form og jeg vil i løbet af de kommende dage sende nogle invitationer ud om at blive testbruger af siden, aktiveledige.dk. Så hvis du er nysgerrig og vi se hvad det er jeg går og “hygger” mig med på mit kursus. Så smid enten en kommentar med din mail herunder eller send mig en mail via kontaktsiden. Så vil du få en invitation og som tak et 3 måneders medlemsskab når siden bliver lanceret.

Egentlig ville jeg bare gerne dele lidt ud af den gode energi og det gode humør jeg har lagt  for dagen i dag, med jer derude. Jeg håber I får en rigtig dejlig og solbeskinnet tirsdag og I lige som jeg, tager dagens opgaver med et smil og samtidig husker at gøre noget godt for jer selv!

I fortjener det!!!

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar