Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

18 jun 2012

Hvilke barriere sætter du for dig selv?

Hvilke barriere sætter du for dig selv?

Niels ReibJeg håber I har haft en god weekend og lavet noget der kan bringe et smil på dine læber.
Så er det tid til at tage hul på en ny uge og en uge som jeg glæder mig utrolig meget til. Nu har jeg i nogle uger gået og prøvet at forberede mig mentalt på det oplæg jeg skal lave på tirsdag til Fest For Fyrede I Herlev. Så nu er det ved at være oppe over og så må der bare leveres når jeg træder på scenen kl 10.40. Jeg glæder mig rigtig meget til at lave oplægget, som jeg håber vil give dem der kommer noget med hjem og noget at tænke over.

Efter mit oplæg vil der være mulighed for at komme og få lidt insight, i noget af det der kommer til at ske i den nærmeste fremtid med Ledigidanmark.dk, og der vil samtidig også være mulighed for at møde både Linda og Pia som jeg har glæde af at få med til arrangementet.

Så kom endelig og hils på og kom også gerne med feedback på oplægget.

Jeg har en rigtig god fornemmelse og er sikker på hele arrangementet bliver super godt, som det plejer. Selv ser jeg meget frem til at høre Anne Skare Nielsens oplæg fra Future Navigator.

Den kommende uge byder også på den sædvanlige opfølgning på leads og kontakter, som jeg er spændt på hvad kan medføre og forhåbentligt noget arbejde snart. Jeg tror snart jeg har  skrevet omkring 300-400 mails til forskellige kontakt personer i de kredse jeg søger inden for og fornemmer det begynder at åbne nogle ret interessante døre rundt omkring. Jeg tror på mit målerettede arbejde snart vil kaste noget af sig.

(Har netop modtaget en mail fra Kaare Danielsen, Jobindex, hvor han lige synes han ville informere mig om at der er over 500 tilmeldte til på tirsdag… Noget jeg har prøvet ikke at tænke på… Men hva, et par hundrede mere eller mindre gør vel ingen forskel)

Nå, back on track…

Hvilke barriere sætter du for dig selv?

Måden jeg har planlagt min næste uges jobsøgning på er hovedsagligt via mailen, men der ligger også nogle telefon opringninger og venter, så det vil jeg give fuld fokus så snart oplægget tirsdag er klaret.

Jeg begyndte på en ny bog for 14 dage siden. En bog som jeg havde sat mig for at skulle have læst mindst 150 sider af de første 14 dage. Tror jeg har læst halvdelen. Jeg er ikke den største læsehest. Men det er en bog som jeg tror vil kunne give mig noget, og er skrevet af manden der også skrev 7 gode vaner, som jeg har været jo har været rigtig glad for at have læst. Så den har jeg også tænkt mig at gøre lidt mere ud af de kommende dage.

Derud over må jeg indrømme jeg ikke har så meget andet planlagt. Jow selvfølgelig min træning, hvilket minder mig om jeg skal op om 5 timer og til Funktionel træning. Håber ikke det bliver når så hårdt som det var for 14 dage siden, hvor jeg ikke kunne gå normalt før den efterfølgende fredag…

Lad denne uge blive ugen, hvor du gør noget du har udsat at gøre længe, fordi du har en eller anden form for barriere der har stoppet dig.

Min barriere har altid været at jeg aldrig har brudt mig om at stå foran en stor gruppe mennesker og have fokus på mig. Det skal siges jeg aldrig rigtig har prøvet det, andet end til mine forældres sølvbryllup. Det er 16 år siden… Så det er jo egentlig ikke fordi jeg har noget at være nervøs for. Vil hellere sige at jeg er spændt, fordi jeg skal prøve noget nyt.

Så min barriere der skal nedbrydes i næste uge er at stille mig op foran 500 mennesker og lave et oplæg…

Hvad er din?

Ha en fantastisk mandag!!

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

1 Kommentar

  1. søren

    Du har i flere indlæg sagt du er bange for at still op overfor andre mennesker, det er ikke meget anderledes end at stå i kø i et supermarked, der står du jo også overfor en masse mennesker.
    Det handler nok mere om imorgen, at du har nået at fortælle som de kan bruge selv, som du skal fokusere på. Og hvad så hvis der står 1 eller 2 og griner lidt, eller ryster på hovedet af hvad du siger. Det er bare videre i dit fordrag, som du vil tale om. Det er jo lidt det samme med jobsøgning, hvis en virksomhed ikke vil have dig, så tænk det er deres tab. De skal ikke hive dig ned, bare fordi man bliver usikker som arbejdsløs, det er nærmest en selvfølge, at alle oplever det i perioder.
    Så find nogle kloge points, som kan fortælle om, og måske en joke eller 2, til at starte med, for lige at sætte folk igang, hvis ellers du kan komme igennem lydmuren med 500 mennesker.
    Sidste messe jeg f.eks. var til var der så meget larm, at man dårligt kunne hører hvad personen sagde ved siden af en, så du skal kunne tale højt, hvis der kommer så mange personer til fremmødet.

Skriv en kommentar