Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

28 okt 2013

Gør du det, der skal til for, at dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse?

Tine Tangdal - drømme kan gå i opfyldelse

Tine Tangdal

I går skrev jeg en opdatering på Facebook, hvor jeg blandt andet skrev: Lige nu gad jeg godt have en krystalkugle. For i det øjeblik ville jeg gerne se ind i fremtiden. Ville gerne kende svaret på en helt konkret ting. Ville gerne have vished for, at tingene går, som jeg synes, de skal gå. Det ville være en rar følelse at vide, at det jeg ønsker mig, går i opfyldelse. Sådan i virkeligheden.

Det er faktisk rigtig vigtigt, at det går i opfyldelse. For det vil have en stor betydning for de næste mange år af mit liv. I går skrev jeg nemlig under på, at ejendomsmægleren må sælge mit hus. Og kan han sælge det til den pris, vi blev enige om, så vil det give mig en pæn stor margin til at vælge, hvor jeg har lyst til at bo de næste 10, 20 eller måske 30 år af mit liv. Absolut ikke en ubetydelig detalje for mig.

Kunne du også godt tænke dig en krystalkugle, så du kan se, om dine ønsker går i opfyldelse?

Jeg var glad og forventningsfuld, da jeg skrev opdateringen. Ønskede mig krystalkuglen. Hvor ville det være så dejligt at se den underskrevne slutseddel på huset. Se, at jeg får det, som jeg ønsker mig. Som jeg vil have det.

Men så kom tvivlen snigende. Hvad nu, hvis det, jeg ville få at se, ikke var det, jeg gerne ville se? Hvad nu hvis jeg måtte give et kæmpe afslag? Hvad nu, hvis tilstandsrapport, energimærkning og elrapport viser store fejl og mangler? Hvad nu, hvis ejendomsmægleren slet ikke kan finde en køber? Hvad nu, hvis…..

Kender du til at komme i tvivl?

Jeg blev helt trist et øjeblik. For jeg så mine drømme briste for øjnene af mig – helt uden at have en krystalkugle. Det var ikke så sjovt. Det var sjovere og rarere, da jeg så dem gå i opfyldelse.

Og så gik det op for mig, at jeg ikke havde grund til at være trist. For det var jo tankespind det hele. Både at salget gik igennem, som jeg ønskede, og at det ikke gjorde. Og det styrede min følelser. Gjorde mig sårbar. På grund af noget som ikke er virkelighed.

I det øjeblik gik det op for mig, at jeg IKKE ønsker mig en krystalkugle. At jeg IKKE vil kende fremtiden, for kan jeg se ind i den, så får jeg måske noget at se, som jeg slet ikke har lyst til at se. Får en viden om noget, som jeg slet ikke ønsker at vide. Ikke nu i hvert fald. For det vil ikke gøre mig godt at vide nu, tværtimod. Så vil det kunne gøre mig ked af det, bekymret og bange længe inden, det er nødvendigt. Skal der ske noget trist i mit liv, og det skal der jo nok hen ad vejen, det sker jo for os alle, så vil jeg hellere først vide det, når det sker. Det giver meget mere mening for mig. Det koster mig meget færre ressourcer. Det giver mig meget mindre stress. Og frem for alt, så giver det mig mulighed for at nyde livet så længe.

Så nu lever jeg i nuet og glæder mig til at se, hvordan hussalget falder ud. Lige nu tror jeg på, at jeg får den pris for det, som jeg ønsker mig, for den er sat rimelig realistisk og ejendomsmægleren var begejstret for huset. Jeg har ikke grund til at tro andet end, at tingene falder på plads på bedste vis. Især fordi jeg sørger for at gøre de ting, der skal til for, at huset ser indbydende og velholdt ud, når det bliver vist frem.

Gør du det, der skal til for, at dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse? Er du god til at glæde dig over og nyde de gode ting, du møder på din vej dertil?

Hussalg er en af mine udfordringer lige nu. Du har dine udfordringer. Men uanset hvilken udfordring du eller jeg har, så gælder det om at få gjort det, der skal til for at få det bedst mulige resultat – og allerhelst det vi ønsker os mest.

Her har du et par tips til at holde fokus. Håber, du vil lade dig inspirere.

Nu er det det jeg gør og Når du kører i ring

 

Tine Tangdal - drømme kan gå i opfyldelseSkrevet af

Tine Tangdal

 

Skriv en kommentar