Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

9 nov 2012

Fredag d. 9 november – Møde med Simon Bauer fra Min A-kasse

Min A-kasse

Fredag d. 9 november

Jeg sidder her på kaffebar i Valby, det er fredag eftermiddag og jeg har netop haft et møde med Simon Bauer, kommunikationschef hos Min A-kasse (ikke min egen A-kasse). Simon er også mandan der står bag ‘Projekt Respekt’ som er en kampagne der har til formål at få en bedre tone i debatten omkring jobsøgende og gør et stort stykke arbejde i den retning.

Simon og jeg har efterhånden haft et par møder med hinanden og det er altid en fornøjelse!

Grunden til jeg gerne vil dele dette med dig er fordi jeg synes du som jobsøgende skal vide at der er folk i beskæftigelsessystemet der arbejder målrettet for at bureaukratiet og tonen i systemet bliver henholdsvis enklere og og bedre overfor de jobsøgende.

Jeg vil gerne dele denne samling af videoer som viser nogle af de initiativer som Simon og ‘Min A-kasse’ har sat i værk som en del af ‘Projekt Respekt’.

Se videoen her: Du kan jo bare få et job i NETTO

 

A-kassen sætter en ære i både at holde kontingentet nede og servicen i top. Heldigvis er vi blandt de billigste a-kasser i Danmark, samtidig med at Min A-kasse i både 2005, 2007 og 2009 er blevet kåret til den a-kassen med de mest tilfredse medlemmer af Arbejdsdirektoratet.

Links

Projekt Respekt

Skriv en kommentar