Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Foredrag og workshops til jobsøgende

Bliv inspireret og motiveret til handling. Book mig, Niels Reib, til at lave foredrag og workshops til jobsøgende og jobkonsulenter om netværk, networking, karriere branding og empowerment.

Læs om mine foredrag og workshops

Det siger de om Niels

Foredrag

På mine foredrag tager jeg de fremmødte med på en personlig rejse og deler ud af alle de erfaringer det har givet mig, at have været ledig. Det har uden tvivl været den mest lærerige periode i mit liv og de erfaringer får deltagerene glæde af.

Ledig på ondt og godt

Et meget personlig og tankevækkende foredrag om hvordan jeg fik vendt en situation som arbejdsløs, depressiv, indlagt og boligløs, til i dag at kunne motivere og inspirere andre jobsøgende. Det er et foredrag som efterlader de fremmødte med en sund reflektion over hvad der sker, når man afliver offerrollen og booster en proaktiv tilgang til livet. Et foredrag der inspirerer, provokerer og rykker på den gode måde!

Varighed: Op til 1.5 time

Karriere Branding

I takt med arbejdsmarkedets udvikling og at flere virksomheder ansætter medarbejdere på kortere kontrakter, så bliver du som arbejdstager nødt til at tænke i karriere branding for at fremtidssikre dig selv. Det sætter jeg fokus på i foredraget Karriere Branding. Jeg deler rundhåndet ud af en masse tips til hvordan de fremmødte vil kunne gå hjem, og begynde at fremtidssikre deres arbejdsliv.

Varighed: Op til 1.5 time

Networking

Alle taler om det, men det er de færreste der forstå hvordan man opbygger et solidt netværk af relationer, fremfor at bare have en masse kontakter. På foredraget fortæller jeg om hvordan man som ny i gamet får afdækket sit nuværende netværk og dernæst hvordan man bygger et relationsbaseret professionelt netværk, blandt andet på LinkedIn. Under foredraget vil der også være en netværksøvelse.

Varighed: Op til 1.5 time

Workshops

På mine workshops får deltagerne glæde af alle mine erfaringer, der kommer i spil som brugbare redskaber. Redskber som deltagerne kan gå direkte hjem og omsætte til handling i deres hverdag og jobsøgning.

Empowerment

Motivationen og gejsten kan være svær at bevare i hverdagen som jobsøgende. Derfor sætter jeg på denne workshop alle de redskaber i spil, som gjorde at jeg fik vendt en situation som ledig, depressiv, indlagt og boligløs, til at komme ud på den anden side og vende tilbage med en mission. Deltagerne på workshoppen får en struktureret hverdag med fokus på det de ting de har indflydelse på og kan handle på.

Varighed: 4 dage over 3-4 uger.

Karriere Branding

Hvis du vil fremtidsikre dit arbejdsliv, er nødt til at tænke i karriere branding. Udviklingen på arbejdsmarkedet gør, at man bliver nødt til at tænke anderledes som arbejdstager. På workshoppen får deltagerne mulighed for at optimere deres LinkedIn profiler, så de forbedre chancerne for at blive fundet på deres kompetencer og der bliver arbejdet med andre tiltag, som vil styrke deres job muligheder i fremtiden.

Varighed: 3 timer

Networking

Netværk, netværk, netværk. Alle taler om det, og for mange er det en overvindelse at komme i gang med at skabe et professionelt netværk. Netværk handler ikke om bare at skabe en masse kontakter, men derimod om af skabe værdifulde relationer. På workshoppen får deltagerne konkrete redskaber til at afdække deres netværk, så de efter workshoppen kan skabe et solidt relationsbaseret netværk.

Varighed: 3 timer

09.15 Godmorgen LIVE

Book en 3-timers foredrags- og networking event i jeres Jobcenter eller A-kasse.

09.15 LIVE

Eventen består af 3 inspirerende foredrag med fokus på empowerment, networking og karriere branding.

Undervejs vil deltagerne få mulighed for at skabe nye netværksrelationer og de vil gå hjem med fornyet inspiration og gejst til hverdagen med jobsøgning.

Læs mere om 09.15 LIVE