Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Brænd igennem til jobsamtalen med 09.15 Godmorgen

Brænd igennem til jobsamtalen med 09.15 Godmorgen

09-15-godmorgen-logo-danmarks-første-online-sparing-for-jobsøgende

Dato/klokkeslæt

05/09/2014
9:15 - 10:15

Event type


Få redskaber som vil give dig gennemslagskraft i din jobjagt!

Annette Bjerre Ryhede

Du er kommet igennem nåleøjet og skal nu til jobsamtale! Yay! Lær i dette webinar hvordan du får en fed og effektiv forberedelsesproces – uden at blive ramt af søvnløse nætter! Lær hvad der giver den gode samtale og hvad dine interviewere leder efter til samtalen. Og lær hvordan du får fat i din gejst og de klare budskaber, der får ansættelseskontrakten inden for rækkevidde.

Står du ikke med en snarlig jobsamtale på hånden, giver vi dig redskaber til at komme tættere på drømmejobbet, ved at øve dig i at have samtaler med dine venner, din familie og dit netværk om hvad du søger, tilbyder og kan. Jo oftere du taler om det, jo flere mennesker kan hjælpe dig i den rigtige retning, og du får talt dine budskaber frem, så de ligger naturligt på tungen.

På webinaret møder du Annette Bjerre Ryhede der underviser, rådgiver og coacher i mundtlig kommunikation i ARTIKULATION, og selvfølgelig Niels Reib, stifter af ledigidanmark.dk. De to vil lede dig igennem en fornøjelig morgen med øvelser, værktøjer og de bedste råd, der får dig tættere på dit drømmejob.

Tilmeld dig herunder og få en kop morgenkaffe med inspiration!

Kort utilgængelig


Bookings

Når du tilmelder dig webinaret tilmelder du dig samtidig nyhedsbreve og artikel updates fra Ledigidanmark.dk

Tilmeldinger er lukket til denne event.