Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

26 jun 2012

En dag i godt selskab er altid en dejlig dag! Derfor er networking vigtigt…

Derfor er networking vigtigt…

Niels ReibDagen startede som de fleste andre tirsdage, med at uret ringede alt for tidligt (kl. 05.30), da tirsdag morgen er lig med spinning kl. 06.30. Men lige hertil morgen var det ikke lige med min gode vilje, at benene blev svunget ud over sengekanten. Jeg kom lidt for sent i seng igår, så havde allermest lyst til bare at blive liggende. Og det skal siges at da jeg så endelig sad i sadlen, var det som om benene stadig lå under dynen. De var ikke meget bevendt…

Endnu en tirsdag og endnu en dejlig en af slagsen med networking

Men… Det var jo super lækkert da jeg så endelig, efter en time, der føltes hårde end normalt, kunne stå af cyklen. Så var jeg ligesom i gang, blodcirkulationen drønede rundt og energien havde lige fået et boost.

Det meste af dagen i dag har jeg brugt i selskab med de fantastiske Powerjobsøgere i Ballerup. De havde inviteret mig til at komme og lave et oplæg om de ting jeg går og prøver at skabe opmærksomhed omkring, og ikke mindst hvorfor jeg gør det.

Oplægget forløb planmæssigt og vi havde en god dialog omkring de ting jeg bragte på banen, blandt andet også Aktiveledige.dk, som jeg følte blev godt modtaget som et supplement til det de allerede har derude i Ballerup. Og det er jo netop også tanken at Aktiveledige.dk skal være lige netop det, et supplement til de eksisterende netværksgrupper og et sted jeg mener de også ville kunne have glæde af at være, da det vil gøre dem mere synlige og nemmere tilgængelige for jobsøgende over hele landet.

Som jeg ser det, er det jo så fantastisk med den networking der foregår derude i dag. Og jeg vil med Aktiveledige.dk bare gerne være med til at bringe muligheden for netværk endnu længere ud, så endnu flere kan få glæde af det, som det giver at være en del at et sådan netværk.

Efterfølgende havde jeg fået lov til at deltage i deres sommerfest/picnic, hvilket jo gav mig rigtig god mulighed for at få snakket med flere af Powerjobberne. Det er altid fedt at få snakket med nye mennekser og derved få de input med på vejen som det jo bringer. Så alt i alt bare en, som altid, en god oplevelse at komme ud og møde dem ude i Ballerup.

Så vil egentlig bare sige tak til de Powerjobbere jeg fik glæde af at hilse på i dag og sige keep up the good work!

Skulle du sidde og være med i en netværksgruppe derude og synes det kunne være spændende at få mig ud og holde et oplæg for jer, så tøv ikke med at tage kontakt. Så må vi se om ikke det er noget vi kan finde ud af.

Husk at lave noget der giver dig overskud og energi hverdag.

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

2 Kommentarer

 1. søren larsen

  Jeg vil godt dele nået med dig Niels
  Jeg har læst at KMD på torsdag i ballerup, ønsker arbejdsløse dukker op til følgende:

  Idéworkshop for proaktive jobsøgere
  ———————————————————
  VIL DU VÆRE MED TIL AT UDFORSKE, HVORDAN IT KAN GØRE DET LETTERE AT VÆRE PÅ DAGPENGE? SÅ ER DU HERMED INVITERET TIL IDÉWORKSHOP D. 28/6-2012 KL. 12.00-15.00 i KMD!
  Danmarks største it-virksomhed KMD arbejder med en idé om, at forbedre vilkårene for jobsøgende på dagpenge gennem ny og tidsvarende IT.

  Vi tror på, at rigtig mange jobsøgende ønsker mere uafhængighed fra det offentlige i deres ledighedsperiode, og at mange jobsøgende kan og ønsker at være aktive projektledere i deres egen ledighedsperiode.

  Vi vil gerne udfordres på vores idé, og inviterer dig til en workshop, hvor vi for alvor tager hul på at finde idéer til, hvordan en sådan IT-portal kan se ud?

  HVEM KAN DELTAGE
  Aktuelle jobsøgende, som ønsker at bidrage med deres viden og erfaringer til
  at skabe nye idéer

  STED
  KMD
  Lautrupparken 42,
  2750 Ballerup (Indgang Nord)

  TILMELDING
  Du melder dig til ved at sende en mail til: lly@kmd.dk

  Jeg synes det er mega flot af KMD, at de har indset, at der skal gøres nået for de arbejdsløse, og at gøre nået ved det gamle system, som ikke virker idag. Jo mere tiltag der kommer i en retning jo bedre.

 2. Hej Søren,

  Havde jeg ikke haft en aftale imorgen så havde det været interessant at tage med til workshoppen.

  Men det må blive en anden gang :o)

  Tak for tanken!

Skriv en kommentar