Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

14 okt 2013

Det nye virtuelle format af 09.15 Godmorgen er en succes!

08.15 godmorgen med Morten ViumHertil morgen blev det nye virtuelle format af 08.15 Godmorgen taget i brug, og det med succes. LinkedIn specialist Morten Vium leverede guldkornene til dagens morgenkaffe til glæde for de 5 andre deltagere. Når man har deltaget på et 08.15 Godmorgen møde, får man efterfølgende en mail med link til optagelsen af mødet.

På den måde kan de sidde i ro og genopfriske dagens guldkorn. Og dem der ikke kunne være med hele vejen til slut, går heller ikke glip af noget.

Så hvad venter du på?

I det nye 09.15 Godmorgen forum alle kan være med

Som du kan se på billedet kan man helt selv vælge om man vil være med på webcam eller om man vil sidde mere anonymt og bare følge med i chatten. Her kan dialogen køre med spørgsmål og svar, mens præsentationen finder sted.

Alle kan simpelthen være med på 09.15 Godmorgen!

I dette nye forum er der plads til 100 deltagere, så der vil være rig mulighed for at du kan få plads til morgenmøderne og dermed også for at du kan netværke dig til nye kontakter direkte hjemme fra din egen stue, eller hvor du vælger at placere dig med computeren. Du har simpelthen mulighed for at networke med de andre deltagere og derved skabe nye kontakter til din LinkedIn profil, som måske kan hjælpe dig videre i jobsøgningen.

Alt i alt er 09.15 Godmorgen bare et super inspirations- og netværksforum for dig som er jobsøgende.  Så kig under 08.15 Godmorgen i menuen her på siden og tilmeld dig de kommende møder og få inspiration til morgenkaffen. Du finder 09.15 Godmorgen oversigten her.

Besøg mortenvium.dk for mere inspiration omkring hvordan du kan bruge LinkedIn.

2 Kommentarer

 1. Claus Faurschou Larsen

  Hej der..
  Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage her til morgen, og vil meget gerne se indholdet af seancen. Kan det ikke være muligt at modtage et link, tak
  Claus

  1. Hej Claus

   Ærgerligt du ikke kunne deltage her til morgen.
   Jeg kan desværre ikke sende dig linket til morgenens 08.15 Godmorgen. Jeg har ikke clearet med deltagerene på seancen at sende det ud. Derfor vil jeg ikke risikere at støde nogen ved at offentliggøre det. Det er tiltænkt som en bonus for deltagerne, at de vil kunne gense det pågældende møde.

   Jeg håber du får mulighed for at deltage på et af de andre 08.15 Godmorgen møder.

   -Niels

Skriv en kommentar