Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

4 apr 2012

De små grå er kommet på arbejde

De små grå er kommet på arbejde

Niels ReibSå er det påskeferie for det arbejdende folk, men det bliver der ikke ret meget tid til her på “kontoret”, eller rettere sagt spisebordet, hvor jeg sidder og jonglerer med de efterhånden mange bolde jeg har i luften.

En af de bolde, som jeg igår kunne smide i mål, var at lave en aftale med det nyeste skud på blogger-stammen her til Ledigidanmark.dk. Jeg blev for knapt 14 dage siden kontaktet af Linda, som havde læst nogle indlæg på siden her. Hun tilbød at mødes, hvis jeg havde interesse i at få en blogger mere tilknyttet Ledigidanmark.dk. Jeg tænker at Lindas med sin tidligere baggrund inden for beskæftigelsesområdet, vil kunne bidrage med nogle andre og interessante emner som jeg ved hun brænder for.

Jeg ser frem til at læse Lindas indlæg og håber I som læsere vil tage godt imod hende.

Som skrevet har jeg et par forskellige bolde i luften i øjeblikket. For halvanden uge siden startede jeg på et 6 ugers selvvalgt kursus. Her har jeg fået mulighed for at bygge et site op fra bunden af, ud fra en vision jeg har gået med i et stykke tid nu efterhånden. Og jeg skal da lige love for de små grå hjerneceller er blevet sat på arbejde (læs: Overarbejde) med det projekt…

Der bliver snakket html, CSS, andre fremmedsprog og mange andre ting som jeg skal bruge min påskeferie på at lære og arbejde med. Der er bare rigtig mange nye ting der skal lagres i mit lille hoved, og dertil skal design og layout besluttes, arbejdsprocess for hele projektet laves, målsætninger, delmål og jeg kunne blive ved… Men spændende er det!!! Og når nu det er blevet koldt og blæsende igen og ikke er vejr til at komme på landevejen på cyklen, ja så kan jeg lige så godt dykke ned i dybet af arbejde…

En ting jeg glæder mig til og har valgt at tage mig tid til i næste uge, er et arrangement som Powerjobsøgerne og Jobindex har stablet på benene. Her er foredrag med Karen-Marie Lillelund og Steinar Ditlefsen og netværk i højsædet og skulle du have lyst til at komme kan du tilmelde dig her via Jobindex.

Jeg vil som skrevet selv være med og er blevet inviteret af Kurserforledige.dk til at stå sammen med dem og fortælle om Ledigidanmark.dk og hvad der ligger i støbeskeen af nye tiltag. Jeg håber I vil komme forbi standen og høre om hvilke spændende ting der bliver arbejdet på lige nu.

Til sidst vil jeg ønske dig og dine nærmeste en rigtig god påske, nyd det og gør noget godt for dig selv!

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar