Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Carina Heckscher

carina_heckscher_bogforsideCarina Heckscher er Networkingekspert, forfatter til bogen ”Networking – En del af min hverdag”, og foredragsholder og inspirator til, hvordan man kan bruge networking til at finde sit næste job. Carina Heckscher har siden september 2011 desuden været en del af inspiratorerne til ”Fest For Fyrede” hos Jobindex. Her på Ledigidanmark.dk vil du kunne se videoer, hvor Carina Heckscher giver inspiration til at se muligheder i dit netværk i forhold til din jobsøgning, så du kan opleve, hvor værdifuldt networking kan være for dig som job- / mulighedssøgende.

Carina bevæger sig i ‘Mulighedernes Univers’, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt.

Hun har hele sit liv haft en positiv effekt på alt, hvad hun gør, og det har hjulpet hende til at nå sine mål. Hendes positive indstilling til livet bringer hun videre til de personer, hun møder på sin vej. Carina har et stort netværk, som hun med glæde bruger meget tid på at pleje og netværket udvides dag for dag.

Med sin ukuelige energi og smittende positive livsindstilling bevæger hun sig i forskellige professionelle netværk – som en fisk i vandet. For hende er hendes netværk en uvurderlig hjælp til at føre hendes forretningsidéer ud i livet. Carina er kendt for at sprede energi og networking ånd alle steder, hvor hun befinder sig. Hun deler med glæde ud af sine erfaringer og sit netværk og er derfor blevet en eftertragtet mentor for iværksættere, folk der vil skifte karriere, eller som trænger til et nyt friskt pust i virksomheden.

Carina Heckscher

networkingekspert.dk