Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Bøger til inspiration

Bøgerne du ser her på siden har alle været til stor inspiration for mig. Derfor har jeg lavet et overblik til dig, så du nemt kan finde dem, læse om dem og bestille dem, skulle du finde dem interessante.

Flere af bøgerne har jeg også henvist til i artikler her på Ledigidanmark.dk, da de, selvom de ikke er deciderede bøger om jobsøgning, indeholder flere gode redskaber man som jobsøgende kan have glæde af i hverdagen.

Karriere

Bøger som har inspireret mig og som jeg varmt vil anbefale dig at købe, hvis du gerne vil have inspiration til hvordan du kan komme videre i dit arbejdsliv.

GPS til dit nye arbejdsliv

GPS til dit nye arbejdsliv

Skrevet af
Jette Bülck og Line Dahl

Denne bog er et must for dig, som ikke føler du er hvor du vil være og gerne vil udvikle din karriere. Indstil karriere GPS’en og finde din rette hylde i dit arbejdsliv.

GPS til dit nye arbejdsliv

Packshot_ebog_high

(E-bog) Skrevet af:
Jette Bülck og Line Dahl

Denne e-bog er et must for dig, som ikke føler du er hvor du vil være og gerne vil udvikle din karriere. Indstil karriere GPS’en og finde din rette hylde i dit arbejdsliv.

Kanon Karriere

IMG_2925

Skrevet af
Stephen Covey og Jeniffer Colosimo

Bogen er baseret på de sammen pricipper som 7 Gode Vaner. Her bliver de sat i spil i forhold til arbejdslivet og det virker, ikke overraskende, ligeså godt i arbejdslivet, som det gør privat, at arbejde med principperne.

Din næste karriere

IMG_2074

Skrevet af
Stephen Bryant-Langer

Men sin mange karriere som headhunter på det globale marked har Stephen her skrevet en stærk bog med redskaber og øvelser, som kun kan inspirere dig til at inkorporere dem i din næste karriere.

Promote Yourself

IMG_2919

Skrevet af
Dan Schawbel

Dan har her skrevet en bog om hvad du kan gøre, for at skabe den karriere du gerne vil have på fremtidens arbejdsmarked. Han ved hvad han skriver om, for han har selv gjort det.

Networking

The Go Giver

IMG_2929

Skrevet af
Bob Burg

En fantastisk lille historie, baseret på Pay-It-Forward princippet, som handler om at bidrage til netværket og hvad der kan komme ud af den uselviske tilgang til networking.

Slået Hjem

IMG_2070

Skrevet af
Henrik E. Skaanderup

Bogen som en hver pårørende til en fyret burde læse. Henrik fortæller blandt andet om hvordan omgangskredsen ændrede sig, da han blev fyret, men kommer også med gode netværksredskaber i bogen.

Tag stikket hjem

IMG_2072

Skrevet af
Henrik E. Skaanderup

En bog med rigtig mange gode netværksredskaber og konkrete tips til hvordan du bringer dit netværk i spil, i jagten på dit næste job.

Glem din IQ...

IMG_2923

Skrevet af
Jacob Bøtter

…tænk over din NQ.

DNA networking

Workbook - DNA-networking

Skrevet af
Susie Lynge

Til dig der gerne vil afdække dit netværk og dine netværksmuligheder, så er Susie Lynges workbook et rigtig godt redskab at starte med.

Personlig Udvikling

7 Gode vaner

IMG_2060

Skrevet af
Stephen R. Covey

Det er ikke en hemmelighed at mit arbejde med 7 Gode Vaner, har været afgørende for at jeg i dag er hvor jeg er og gør de ting jeg gør. Et utrolig stærkt redskab, hvis du tør se dig selv i øjnene og så arbejde principbaseret med dine langsigtede mål.

7 gode vaner - arbejdsbog

IMG_2062

Skrevet af
Stephen R. Covey

Det vigtigste først

IMG_2064

Skrevet af
Stephen R. Covey

Den 8. vane

IMG_2066

Skrevet af
Stephen R. Covey

Start With Why

IMG_2921

Skrevet af
Simon Sinek

Lad være med at fortælle hvad du laver, fortæl HVORFOR du laver de ting du gør? Siden jeg så Simon’s TED Talk har han inspireret mig med sine betragtninger. Se mit interview med Simon og hans TED Talk her på Ledigidanmark.dk.

Strenghts Finder

IMG_2931

Skrevet af
Tom Rath

Super fin lille bog som kan hjælpe dig med komptence afklaring og hvordan du sætter 34 universelle af dem bedst i spil.

Fysisk og mental velvære

Body for life

IMG_2058

Skrevet af
Bill Phillips

Det bedste træningsprogram jeg til dato er stødt på. Simpelthen fordi det er super struktureret og lige til. Så jeg inden jeg begynder en træning ved præcis hvad jeg skal og hvor meget jeg skal løfte/lave på kun 46 minutter.

Tæm din stress

IMG_2108

Skrevet af
Tine Tangdal

En super let læselig bog med redskaber du forholdsvis nemt kan implementere i hverdagen, både som forbyggelse, men også hvis du skulle have nogle af symptomerne som står beskrevet i bogen.

Mindfulness

IMG_2076

Skrevet af
Charlotte Mandrup

Flourish

IMG_2068

Skrevet af
Martin Seligman

Motivation og Effektivtet

Go' arbejdsdag!

IMG_2110

Skrevet af
Thomas Flindt

Drive

IMG_2079

Skrevet af
Daniel Pink

Slug frøen

IMG_2281

Skrevet af
Brian Tracy

Tager overspringshandlingerne over i hverdagen? Så kan jeg anbefale dig at læs Bryan Tracy’s lille bog her, som giver dig 21 praktiske råd til at komme overspringshandlinger til livs og blive mere effektiv.