Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

20 mar 2012

“Bjerget” er ikke besteget, men vejen mod toppen er indledt!

“Bjerget” er ikke besteget…

Niels Reib– men vejen mod toppen er indledt!

Så fik jeg endelig mulighed for at få hilst på Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen i går, da hun besøgte Jobcenter Ballerup.

Der var et stort fremmøde, hovedsageligt af en flok utilfredse fleksjobbere som fik sat et stort præg på mødet, således at der ikke var frygtelig meget plads og tid tilovers til os andre. Men det er vel sådan det fungerer, når man kommer sådanne steder….

Men jeg fik gjort opmærksom på Ledigidanmark.dk og fik afleveret det materiale jeg har fået lavet om Ledigidanmark.dk til Ministeren og må så fortsætte min “jagen” på at få mine 15 minutter med hende på tomandshånd.  Da jeg kom hjem i går aftes, satte jeg mig og skrev en mail til Mette Frederiksens sekretær, hun ligger blandt de øverste på kontaktlisten her i hytten, for at takke for Ministerens tid og igen forsøge at få lavet den aftale med hende, som jeg jo har prøvet nogle gange efterhånden. Håber at mødet i går kan hjælpe med til, at jeg kan få det møde med Ministeren, som jeg siden december har arbejdet på at få på plads. Så “bjerget” er ikke “besteget” endnu, men vejen mod toppen er indledt!

Billeder fra mødet.

Med til mødet igår var også en “delegation” fra Powerjobsøgerne og der i blandt et par kendte ansigter fra Fest For Fyrede i sidste uge og et par af mine nye kontakter på LinkedIn. Jeg havde også fortalt Kim M Soelberg Jørgensen fra “Netværk hvor jobsøgende og arbejdsgivere mødes” på LinkedIn, om arrangementet i Ballerup. Han dukkede også op, og vi fik os en god snak om fremtidige planer og udvekslede lidt idéer og tanker. Så alt i alt en god eftermiddag og hyggeligt at få hilst på et par af de nye ansigter i mit netværk igen, ved den lejlighed.

Dagen i dag startede med spinning kl 06.30 og vil da lige hilse og sige at jeg ikke igen holder 3 ugers pause. For for pokker hvor kan det mærkes på (de)formen… Hvis der er nogle der finder et par lunger, der ikke lige bliver brugt, så sig endelig til!!! For mine ligger vist stadig på gulvet i Fitnessdk’s spinning lokale i Valby…

Men det var en dejlig start på dagen, trods alt. Det er over en måned siden jeg sidst var oppe til en morgen time, så der var smil på læben hos et par af de hjulbenede, da de så mig hertil morgen. Det er jo altid dejligt, når man har været savnet.

God positiv energi med Powerjobsøgerne

Derudover er dagen i dag blevet brugt på at samle lidt op på mailen og jeg afventer et par interessante tilbagemeldinger inden for den næste uges tid.

Min eftermiddag i dag blev brugt sammen med Powerjobsøgerne her i hovedstaden. De afholdt et af deres to månedlige infomøder for potentielle nye medlemmer, og jeg kan vist godt sige, at det er en meget tiltalende gruppe mennesker med en god positiv energi. Jeg fornemmer det er en stærk netværksgruppe, med utrolig mange forskellige kompetencer og muligheder for rigtig god sparring på mange områder. Så jeg regner bestemt med, at jeg er medlem fra næste uge.

Powerjobsøgerne har flere netværksgrupper rundt om i landet, og jeg vil varmt anbefale dem. Kig eventuelt forbi deres hjemmeside nedefor.

www.powerjobsogerne.dk

Nu ser jeg frem til, at jeg på torsdag har mit møde med en af Krifas uddannelseskonsulenter fra deres hovedkontor i Randers. Her skal vi følge op på et møde, jeg havde med dem i december. Derefter står den på endnu et møde inde i byen. Og så ser jeg med stor glæde frem til, at jeg på fredag skal holde et oplæg hos JobVision her i KBH.

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar