Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

6 jun 2012

AV…. Træning kan mærkes!!!

AV…. Træning kan mærkes!!!

Niels ReibNu er jeg så kommet i gang med mit lille projekt “overskud og energi skal tilbage”. Og hvor kan jeg ikke anbefale at holde pause fra nogen som helst form for træning!

Som jeg proklamerede så stod den mandag morgen på funktionel træning. Som er en form for CrossFitt til jer der kender det. Til jer der ikke kender det, så er det en kombination at styrke- og cardio træning. Altså vægt/styrke træning i højt tempo…

AV!

Skulle jeg lige hilse at sige.. Allerede under timen i mandags gik det op for mig hvor hurtigt man kommer ud af form. Eller rettere hvor hurtigt de muskel grupper som jeg ellers havde fået rimelig styr på i vinter halvåret, var nærmest ikke eksisterende længere… ÆV! 

Efter timen var jeg godt nok noget betænkelig ved hvor meget det ville komme til at mærkes i kroppen de følgende dage. Og lad bare sige en ting. Det kan mærkes!!!

Jeg har de sidste to dage rendt rundt som om jeg har skidt i bukserne, fordi mine stænger har være ømme og her snakker vi inder- yder lår, lægge og bagdelen. Så bare det at skulle rejse mig fra sofaen har været en udfordring.

Nu havde jeg jo håbet på at spinning timen igår morges kunne have løsnet lidt op på de ømme og stive stænger, men no such luck… Tvært imod, det var bare ubehageligt at sidde på sadlen… Så er det man kan spørge sig selv om motion nu virkelig også er så sundt…? Til det kan jeg kun sige en ting…. JA! For bare det at jeg kom op og afsted mandag morgen og igår gør bare noget ved energi niveauet, så selvom der kun er gået tre dage, så mærker jeg forbedringer på det område. Og så må kroppen bare være øm et par dage.

Har valgt at holde trænings fri i dag og så tage til spinning igen imorgen og tror muligvis jeg droppe den funktionelle træning jeg ellers er tilmeldt, med mindre kroppen overnight skulle finde tilbage til en normal tilstand igen…

Formiddagen idag er blevet brugt i selskab med en netværksgruppe jeg går i, så det har selvfølgelig også bidraget til at energien er forøget lidt idag. Det er altid dejligt at komme ud og mødes med de mennekser og få nye input.

Jeg brugte lidt tid på igår at lave det oplæg jeg er blevet inviteret til at lave til Fest For Fyrede i Herlev d 19 juni, og det glæder jeg mig meget til at skulle på scenen og præsentere.

Nu tror jeg at jeg vil forberede mig til et opfølgende møde jeg har i morgen, som jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring. Så hvem ved, måske jeg snart kan få noget at rive i og komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Håber I har en super dag derude!

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

Skriv en kommentar