Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

Nyeste Artikler

Gå til artikelarkivet

Emne oversigt

LinkedIn

LinkedIn er stedet at være, hvis du tager dit arbejdsliv alvorligt. Læs artikler om hvordan du kommer igang og skaber værdifulde relationer.

Læs artikler

Networking

Networking er – og bliver – en stadig vigtigere faktor på arbejdsmarkedet. Læs artikler om hvordan du kan skabe og pleje dit offline og online netværk.

Læs artikler

Karriere Branding

I takt med flere og flere virksomheder ansætter medarbejdere på kortere kontrakter, så du bliver nødt til at tænke i karriere branding.

Læs artikler

Spotlight fra arkivet

Her bliver der sat spotlight på de mest læste artikler gennem tiderne på Ledigidanmark.dk. Bryg en kop kaffe, sæt dig tilrette og bliv inspireret.

Læs artikler

Ansøgninger & CV

At skrive ansøgninger er en disciplin som, for de fleste, kræver tid at lære. Læs andres erfaringer og få inspiration til dine ansøgninger og dit CV.

Læs artikler

Jobsamtaler

Du skal til jobsamtale og skal forberede dig. Her finder du artikler som kan hjælpe dig på vej, så du vil brænde igennem til samtalen. 

Læs artikler

Nyledig

Det kan være uoverskueligt at være nyledig. Derfor finder du her række artikler, som kan hjælpe dig godt på rette vej videre i arbejdslivet.

Læs artikler

Bøger

Få et overblik over hvilke bøger jeg, Niels Reib, har fundet rigtig meget inspiration i og som jeg derfor på det varmeste vil anbefale dig at læse.

Se bøger

Succes historier

Læs andres historier om hvordan de kom job og se nogle af de ansøgninger som banede vejen til jobbet. Del også gerne din historie en dag. 

Læs artikler

Karriereplanlæning

Det er altid godt at vide hvor du skal hen, også i dit arbejdsliv. Her er samlet en række artikler designet til at hjælpe dig på rette vej i karrieren. 

Læs artikler

Strategier

Der er mange måder du kan vælge at gribe din jobsøgning an på. Læs artikler om forskellige jobsøgningsstrategier og få inspiration.

Læs artikler

Jobportaler

Her finder du en oversigt med links til mere end 25 jobportaler. Så klik her hvis du gerne vil udvide dine søgefelter med alternative jobportaler.

Jobportaler

Motivation

Det kræver stor selvdisciplin at bevare drivet og motivationen i en hverdag med jobsøgning. Læs artikler med redskaber til at genvinde motivationen.

Læs artikler

Udvikling

Er du under afvikling eller i udvikling? Som jobsøgende er det vigtigt, du fortsætter med at udvikle dig. Her finder inspiration til din udvikling. 

Læs artikler

Personlig Ledelse

Personlig ledelse er en super god kompetence at mestre som jobsøgende. Derfor, kan du her finde inspirerende artikler, som kan hjælpe dig med netop det. 

Læs artikler

Vikarbureauer

Flere virksomheder vælger at bruge vikarbureauer til nyansættelser. Så tag et kig og få overblik og links til mere end 20 danske vikarbureauer. 

Vikarbureauer

Trivsel

Hvis du skal præstere optimalt, så kræver det du har det godt og trives. Få en masse redskaber til undgå stress og inspiration til en aktiv hverdag. 

Læs artikler

Selvforståelse

Det er naturligt man som jobsøgende, kan få et psykisk slag i ansigtet. Men det er langtfra alt, du fortæller dig selv, som hører til i virkeligheden. 

Læs artikler

Podcast

Hør podcasts om forskellige inspirerende emner som handler om jobsøgning, og ting som har med hverdagen som jobsøgende at gøre. 

Hør podcasts

Netværksgrupper

Sidder du alene med jobsøgningen og kan godt bruge sparring? Så find links til de forskellige jobsøgningsnetværk i hele Danmark.

Netværksgrupper