Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

2 okt 2013

7000 fynske jobsøgende på Jobmesse – Stor succes!

Jobmesse Fyn 2013 - fynske jobsøgende7000 ivrige fynske jobsøgende, så mange lagde i dag vejen forbi landets største jobmesse i Odense Congress Center. Kan herefter en lang dag kun konstatere, at Jobmessen på Fyn var en stor succes!

Dagen igennem blev brugt på at tale med de mange inspirationshigende fynske jobsøgende, og til det havde jeg selskab af Carina Heckscher, som var taget med, for at sprede kendskabet til Ledigidanmark.dk.

Se TV klip fra jobmessen og vind en sparring!

Landets STØRSTE Jobmesse!

Jeg må jeg er imponeret over det store samarbejde de ni fynske jobcentre er gået sammen om for at skabe denne store jobmesse. De 120 firmaer der var repræsenteret, fra mange forskellige brancher, kom alle for at markedsfører sig overfor de fynske jobsøgende, og med sig i baglommen, havde de jobs.

Der var run på fra dørene blev slået op til Jobmessen i Odense Congress Center. Carina og jeg havde knapt nok nået at komme på plads på vores stand, før de første af dagens mange besøgende kom forbi til en snak, om hvad Ledigidanmark.dk kunne tilbyde.

Se indslag fra jobmessen

Mødte flere læsere

Jeg havde den fornøjelse at møde flere af jer der sidder og læser med på den anden side af skærmen, hvilket altid er en stor fornøjelse! Jeg mødte sågar to, Ellen og Michael, som jeg igår morges (mandag) brugte min morgen sammen med på 08.15 Godmorgen. Fedt I kom forbi og sagde hej!

Jeg havde fået lov til at runde messen af med dagens sidste oplæg på scenen. Det blev til en hurtig peptalk med fokus på det ting vi har indflydelse på og vi dermed kan handle på, og ikke lade os begrænse af de ting vi, lige nu og her, ikke kan gøre så meget ved. Det har haft en stor betydning for mit eget vedkommen og uden tvivl nøglen til at jeg fik rejst mig fra sygesengen tilbage i 2010 og i dag laver det jeg gør. Hvilket jeg på ingen måde har haft belæg for eller troede muligt dengang.

Mange nye kontakter blev skabt i dag og det var fantastisk at få hilst på nogle af mine, efterhånden, mange fynske netværkskontakter. Omend det var ganske kort, da der simpelthen var et godt run på dagen igennem. Men så er det jo bare fantastisk at jeg har mulighed for at komme til Odense igen den 30. oktober, også i selskab med Carina Heckscher, når Jobindex holder den første Fest For Fyrede i Odense.

Så bor du på Fyn, så hold øje med dine jobmails fra Jobindex, for der kan ikke gå længe før tilmeldingen til FESTEN åbner. Kan godt afsløre programmet for dagen bliver super inspirerende!!

 

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib  – Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

2 Kommentarer

Skriv en kommentar