Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

30 mar 2012

WOW!! Sikke en uge…

WOW!! Sikke en uge…

Niels ReibSå er det blevet fredag og tid til at kigge tilbage på en hektisk, yderst interessant og lærerig uge.

Sidste weekend sluttede jo af med at jeg fik en mail fra Mette Frederiksens sekretær, med det helt fantastiske meddelelse at Ministeren gerne ville mødes med mig efter sommerferien. Helt enestående og et virkelig stort boost til min, ellers i forvejen store tro på det her projekt jeg har begivet mig ud i.

Mandag morgen startede jeg på et 6 ugers selvvalgt kursus, som jeg nærmest blev rådet til at vælge, af en kollega til min egen jobkonsulent i jobcenteret. Han havde selv været på et kursus samme sted for nogle år siden, og mente det ville være lige noget for mig, med alle de ting og idéer der popper rundt i hovedet på mig, når det kommer til Ledigidanmark.dk.

At jeg nu er startet på kurset har givet mig mulighed at arbejde på og lave nogle nye og omfangsrige tiltag til projekt Ledigidanmark.dk. Noget som ellers ville koste et sted mellem kr. 120.000.- og 150.000.- at få etableret. Sad og måbede en smule da jeg først fortalte kursusudbyderen, Tankevirksomheden A/S, om mine visioner og idéer til hjemmesiden og der så bare udenvidere blev sagt; skal vi ikke bare gå igang… Selvom jeg sad og måbede en smule over den respons, var jeg ikke et split sekund om at svare; Vi kører!

Så nu har jeg “leget” lidt sandkassen de sidste par dage og blevet en smule dus med det program jeg laver de nye tiltag i, det bliver rigtig spændende. Så jeg satser på, at jeg midt i maj vil kunne præsenterer det for jer som læsere, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til!!

Fantastisk at høre fra jer

Så har der i denne uge også været en artikel om Ledigidanmark.dk på Jobindex, som jeg må takke Kaare Danielsen og hans team på Jobindex for at bringe. Det har været overvældende med den respons artiklen har givet og jeg må virkelig indrømme det har været fantastisk at høre fra jer læsere, både jeres kommentarer her inde, på facebook, LinkedIn og ikke mindst i min mailbox. Det bekræfter mig i, at der er brug for at få skabt et forum, som har fokus på hverdagen som ledig og som vil kunne åbne op for inspiration, motivation og sparring ledige imellem. Så ikke man føler, at man står alene, i den situation vi nu engang er endt i.

Tirsdag aften var jeg til et debatarrangement inde i Politikkens Hus, hvor Mette Frederiksen, Johanne Schmidt-Nielsen og Søren Pind debaterede omkring velfærdsstaten. Egentlig et ret interessant arrangement, som jeg faktisk udelukkende meldte mig til, for at få hilst på Mette og hendes sekretær, som jeg efterhånden har haft mailkorrespondence med over de sidste 6 måneder. Så rart at høre at hun (sekretæren) godt vidste hvem jeg var, da hun så mig. Og hun sagde da også, vi måtte finde en dato for mødet mellem Mette og jeg.

Der sker hele tiden en masse nye ting for tiden, og det er jo ret så dejligt. Men en af de ting som kommer til at lide lidt under det, er de ting som jeg skal have nået at følge op på. Det har der simpelthen ikke været overskud til, så det må jeg bruge noget tid på i weekenden til at få styr på. Her er det jo rart at jeg har min liste af mål for ugen, så jeg hurtigt kan skabe mig et overblik over hvilke ting jeg gerne ville have haft styr på i den forgangne uge. Det er noget jeg også har beskrevet i ‘Struktur i hverdagen‘, hvordan jeg planlægger min tid, så der er struktur på tingene i forhold til de ting jeg arbejder hen imod. Et godt redskab når jeg har haft en uge som denne, hvor jeg stort set intet har fået fulgt op på, fordi der har været så meget andet at se til.

Weekenden for mit vedkommende kommer til først og fremmest at stå på et par timers spinning imorgen formiddag og ellers arbejde, samling af de løse tråde og ikke mindst weekendhygge.

Så jeg vil runde af med at ønske dig og dem omkring dig, en fantastisk weekend og husk at gøre noget godt for dig selv!

For det fortjener du!

Niels ReibSkrevet af

Niels Reib

Ejer og Community Manager på Ledigidanmark.dk
Foredragsholder og konsulent
Reib Consulting

Kunne du li’ hva’ du læste, så del det med dit netværk :o)

2 Kommentarer

  1. Tossen

    Ja jeg har også mailet til Mette Frederiksen, dog uden at få et svar. Men hvad! sandheden er jo ofte også ilde hørt. Som ledig bliver man bestemt ikke hørt. Man skal bare være en nikke dukke der skal gøre som regeringen siger, så pyt vær med om du kan leve eller dø af det.

    1. @Tossen (jeg ville gerne have kunne kalde dig andet)
      Jeg er selv ledig, men er på trods af det kommet igennem til Mette Frederiksen. Det har ikke været nemt, men det er der, som du nok ved, ikke ret meget der som ledig. Det har taget mig 6 måneder med mails frem og tilbage med konstruktiv dialog, at komme hertil at få lovet et møde med Mette Frederiksen, som så først er noget hun har tid til efter sommerferien. Men det er fint med mig, jeg vil blive hørt!

Skriv en kommentar