Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

DANMARKS ORIGINALE VIRTUELLE SPARRING FOR JOBSØGENDE

Trænger du til at få nye og anderledes vinkler til at takle jobsøgningen?

Kom med på Ledigidanmark.dks 09.15 Godmorgen webinar og få kickstartet dagen med inspiration fra oplægsholderne og udvid dit netværk med de andre deltagere.

09.15 Godmorgen er Danmarks første virtuelle møde- og inspirationsforum målrettet til jobsøgende. Det betyder du kan sidde trygt hjemme i dine egne omgivelser og få inspiration leveret live og direkte sammen med morgenkaffen, samtidig med du har mulighed for at skabe nye netværkskontakter.

Jeg har haft en række spændende oplægsholdere på 09.15 Godmorgen webinaret igennem årene. Blandt andre har Morten Vium – LinkedIn ekspert, Kaare Danielsen – Ejer af Jobindex, Henrik Enegaard Skaanderup – Forfatter til flere bøger om Networking, og mange flere været på programmet og delt ud af deres viden til deltagerne.

Nå du tilmelder dig, vil du modtage en mail med linket til 09.15 Godmorgen webinaret. Det skal du bruge for at komme med på mødet.

Vis mig eventoversigten!

Nyhed!

Gense guldkornene når det passer dig.

Som noget nyt kan du, hvis du er medlem på Ledigidanmark.dks forum, netværke og vidensdele med andre deltagere fra 09.15 Godmorgen webinaret. På den måde kan du i forlængelse af webinaret, deltage i sparringer omkring de forskellige emner som er på programmet og samtidig udvide dit netværk. Alt sammen hjemme hos dig selv og i vante omgivelser.

09.15 Godmorgen møderne bliver optaget og du vil som medlem af Ledigidanmark.dks forum få adgang til de mange timers inspiration fra tidligere. På den måde vil du kunne se webinarerne og få guldkornene, når det passer dig.

Læs mere om forummet

Få mere med 09.15 Godmorgen

09.15 Godmorgen har medvirket til at deltagere er kommet i job, på baggrund af de input og den inspiration de har fået på morgen webinaret.

Med 09.15 Godmorgen giver Ledigidanmark.dk dig mulighed for at mødes med andre læsere til sparring på hverdagens udfordringer, ansøgninger, kommende samtaler, og hvad der ellers kan være brug for som jobsøgende og samtidig skabe nye netværkskontakter.

Et 09.15 Godmorgen webinar kan omhandle alt inden for jobsøgning, lige fra sparring på CV, ansøgninger og fremtidens arbejdsmarked til job tiltrækning og hvordan vi hver især finder motivationen og inspirationen i hverdagen og meget mere…

09.15 Godmorgen har gæsteoplæggere med på programmet, som vil give dig inspiration på emner som stresshåndtering, LinkedIn, , personlig branding og en masse andre nyttige emner, som har med jobsøgning at gøre.

Mener du at dit jobcenter kunne have glæde af en sparring fra jobsøgende, så sætter jeg også gerne 09.15 Godmorgen forummet til rådighed til det formål. Så hvis jobcentrene er nysgerrige på, og gerne vil i dialog med jobsøgende, omkring hvad man som jobsøgende har behov for fra et jobcenter, så skriv til niels@ledigidanmark.dk og lad os finde ud af det.

Stadig ikke set programmet for 09.15 Godmorgen?

Okay, så vis mig eventoversigten :o)

Jeg glæder mig til at “se” dig på webinaret!

Historien bag – Lidt om hvorfor 09.15 Godmorgen webinaret blev til

Da jeg en sensommer aften i 2012 skulle deltage på mit første webinar, anede jeg ikke hvad et webinar var for noget. Jeg var blevet opfordret til at deltage af en i mit netværk, så jeg tænkte; jamen selvfølgelig skal jeg da prøve det…

Undervejs i webinaret sad jeg og blev mere og mere inspireret af forumet, og ikke mindst af måden hvorpå man kunne nå ud til en lang række mennekser med inspiration og med mulighed for interaktion og netværk. Så da webinaret sluttede var jeg allerede igang med at tænke i muligheder.

Sent samme aften tog jeg fat i Pelle, som skrev på Ledigidanmark.dk den gang. Han havde en måneds tid forinden fortalt mig lidt om Google Hangout og det måtte jeg hører lidt mere om. Da klokken blev cirka 00.30 rundede vi af og kl cirka 04.30 havde jeg udtænkt formatet for det der skulle blive 08.15 Godmorgen, som det hed til at starte med.

Hele tanken var at jeg ville skabe et forum, hvor man som jobsøgende kunne få gratis online sparring, inspiration og møde og netværke med andre i samme situation. Jeg tænkte det ville være godt en kickstart på dagen, så derfor blev det til 08.15 Godmorgen. Tanken var også at lave nogle sessioner med gæsteoplæggere som kunne fortælle om forskellige emner, man som jobsøgende kunne finde interessante og inspirernede.

På den måde blev Danmarks første online sparrings- og inspirations webinar til og jeg har haft glæde af også at kunne afholde Danmarks første virtuelle sparring mellem et jobcenter og jobsøgende, hvor jobcentreret lyttede til idéer og tanker fra jobsøgende rundt om i landet om hvad deres behov var til et jobcenter.