Ledigidanmark.dk - Din hjemmeside til jobsøgning og karriere

09.15 Godmorgen LIVE

Som noget nyt, tager jeg 09.15 Godmorgen med ud i landet. Det bliver i form af et 3-timers foredrags- og netværksarrangement for mellem 80-100 deltagere.

Programmet består af 3 foredrag, alle baserede på proven concepts og fyldte med inspiration og redskaber du kan bruge i din hverdag og i jagten på job. Udover de 3 foredrag, vil der også være tid til networking, så du kan gå hjem med nye netværksrelationer.

De 3 foredrag sætter fokus på:

Empowerment
– Fokus på din indflydelse

Med foredraget Ledig på ondt og godt, bliver der sat fokus på hvad der kan ske, når du vender blikket mod de ting du kan handle på. Med udgangspunkt i min egen historie, vil du få talrige eksempler på hvordan det at have det rette fokus vil kunne gøre en kæmpe forskel også i dit liv. Bliv inspireret til at handle inden for din indflydelse allerede i dag.

Networking
– Drop kontakterne, skab relationer

Hvis du skal gøre dig håb om at få job i dag, så er networking nødvendigt. Men hvordan er det lige man får skabt et værdifuldt netværk, som vil kunne åbne nogle døre for en? Det vil du få redskaber til, og du vil kunne gå hjem og sætte dem i spil, droppe kontakterne og begynde at skabe relationer.

Karriere Branding
– Fordi du vil skabe din fremtid

Med de forandringer arbejdsmarkedet gennemgår, vil du som arbejdstager i fremtiden skulle redefinere din rolle fuldstændig. I takt med at vi kan vinke farvel til jobsikkerhed og evighedsansættelser, bliver du nødt til at skulle positionere dig og tænke i karriere branding, hvis du selv vil have indflydelse og skabe din fremtid på arbejdsmarkedet.

Book 09.15 Godmorgen LIVE i din by

Vil du have 09.15 Godmorgen LIVE til en by i nærheden af dig?
Så skriv og hør hvordan du kan få en formiddag proppet med inspiration og nye netværksrelationer.

Hør mere